riverside

Permalink Kategori: Vardag
kom hem för kanske en timme sen efter att ha ridit Riverside och sedan suttit och pratat med två av tjejerna i min grupp. Men tänkte iallfall berätta om ridlektionen för den var.. spännande. Kände mig som en nybörjare igen :') Han var enligt mig skitsvår, mycket häst som var lite överallt och bara sprang för jag visste inte hur jag skulle göra. Till exempel skulle vi rida öppna och jag använde tydligen aaaalldeles för mycket hjälper, såfort man la till skänkeln fick man iofs en jävligt bra skänkelvikning men det var ju inte riktigt syftet. Däremot om man bara ställde och sedan använde vikten så gick han som en klocka (okej ska inte ta i men det gick bättre xd). Älskar när man hittar sånna knappar, de gör så sjukt stor skillnad! Annars så gick väl lektionen sådär, men det var kul! :)

har ingen bild på honom men ni kan få atm bild istället, vet jag är generös
svar ja jag har tråkigt :))))
nu göra klart ett skolarbete och sen sova! :)
 

exciting life

Permalink Kategori: Vardag
Fick ett ett enormt bloggsug just så tänkte att varför inte haha.
Som ni märkt har jag skrivit ett inlägg på typ en månad haha, livet har kommit emellan. Men kan skriva lite vad jag gjort så ni vet vad som hänt i mitt spännande liv på senaste tiden.

Har haft en dygnsrytm som har sett ut såhär: vakna - frukost - skola - lunch - skola - hem - sova - middag - titta på serier/vara i stallet - sova. Vet inte varför men har varit äckligt jäkla trött på senaste tiden. Annars så har jag varit hos Dennis senaste två helgerna och nu sitter jag och räknar ner dagarna till sommarlovet. Så jäkla trött på skolan!! Har bara varit massa nationella och fick även reda på mitt spanskabetyg som jag blev riktigt jävla trött på. Blev ett sånt där klassiskt fall där massa A, B & C blev ett härligt D på grund av ett dåligt prov :-) Så det känns ju värdelöst, hela skolan känns värdelös nu när alla nationella är avklarade. Men, vad är det kvar? 6 skoldagar? Så jag borde överleva :)

Nuuu ska jag dricka en kopp te med tre liter honung i bara för att jag är grymt sötsugen och sedan så ska jag titta på senaste avsnittet av the vampire diares, the blacklist & welcome to sweden. Har en känsla av att jag kommer gråta floder till tvd, det ska tydligen vara jättesorgligt och det kan jag tänka mig med tanke på vad som hände i det senaste jag såg... 

Jaja, nu avrundar vi här så får vi se om ni har turen att få läsa ytterligare ette exklusivt inlägg av mig imorgon ;)
 

RSS 2.0