Permalink Kategori: Vardag

Godmorgon Sverige

Permalink Kategori: Vardag

Var påväg till jobbet imorse när jag på odenplan insåg att jag åkt för långt. Tur att jag märkte det redan en station efter men det känns pretty onödigt faktiskt. Vadå trött? :D


zcore!

Permalink Kategori: Musik
letat efter dig hela sommaren, nu har jag hittat dig!
 
Kan nu meddela att jag inte är singel längre. Efter en månads besatthet av letande efter den perfekta låten har jag äntligen hittat den & vi är ett lyckligt par ♥ HAHAH skämt åsido (nöhö) men äntligen <3
↑ hedegaard som gjort låten, bästa dj:n genom tiderna.. ↑
han har inte gjort en enda låt jag inte gillar än så länge!
HANDS UP FOR COPENHAGEN, IT'S A LOVELY CITY

rubrajko

Permalink Kategori: Vardag
tjoba,
denna helg har spenderats med Erika. Igår badade vi på dagen, vettefan vad vi gjorde sedan & så drog vi och köpte ben&jerrys att ha till kvällen. Sedan drog vi hem till mig, fixade middag & fysatan vad mycket jag åt. typ 3 tacos totalt, och jag var inte ens hunrig haha.. så blev rätt illamående, så vi åkte ut och motionerade lite för att smälta maten. Erika gjorde sin första vurpa haha! xD aja, sedan drog vi hem, såg börjar på faf 1 och åt glass innan vi sedan sooov.
jag & erika, fotad av kim
idag har vi vindsurfat! assvårt haha! jag kan helt ärligt säga att jag var totalt jättevärdelös på det, men jag hoppas på att jag får vara med & åka igen & därmed försöka igen :] förövrigt så kom erikas morföräldrar på besök och det blev tårta & grejer vilket smakade helt ok ;) & sedan gjorde vi chokladdoppade jordgubbar som också smakade helt ok & sedan gick jag hem :] & nu sitter jag & kollar på när one direction smakar kaviar. fysatan trycker ut halva tuben och äter. YUMMY :D
 
ytterligare en bildbomb från i torsdags när jag, erika & kim åkte kommer snart upp på bloggen. Så stay tuned! :]
 
GOOD NAAJT

När Stella inte ser

Permalink Kategori: Vardag
hejsan hoppsan alla som läster Stellas blogg:D stella är lite ouppmärkam just nu så jag har tagigt över bloggen Mihihihi //Erika från http://sohappytogether.blogg.se/

longboardbildbomb (<- långt ord!!) - del 1


PALLA FÖRSÄMRA KVALITEN

hahaha så jag!

lär

dagens outfit igeen

Permalink Kategori: Outfits
måste bara, kände mig snygg idag (a)
ser dock ut som en dvärg på bilden, kan bara säga att så var inte fallet idag. Idag har jag nämligen sprungit runt och vart 1,84 hela dagen ;)

Tjoba!

Permalink Kategori: Vardag

Ligger i sängen och försöker sova. Går sådär vilket suger med tanke på att jag ska upp vid halv 7 imorgon.. Idag har jag iaf åkt longboard med Kim & Erika (film kommer) & jobbat, helt ok dag alltså! :) vi hörs imorgon, godnatt :) Bild från min instagram, följ @ssireenh


^^

Permalink Kategori: Vardag

Vurpa med brädan :( Gick bra med mig för er som bryr sig, men kameran fick en skråma :'( :'(


dagens outfit

Permalink Kategori: Outfits
fin kvalitet på bilderna :')
iaf, 
tröja - mq
shorts - cypern
ringar - style by tyra
armband - rosella (a) hahah det är typ en finlandsfärja (ålandsfärja enligt malin c; ) iaf.. märke åska ifall ni vill leta efter det o.o
headset ♥ - födelsedagspresent, men skulle gissa på teknikmagasinet typ :b

Fu

Permalink Kategori: Vardag

Hatar appen. Den vägrar funka när jag behöver den!! Sitter på jobbet nu iaf, bloggar när jag kommer hem. (och nej jag har inte klippt mig sådär, det var en peruk xD)


Klippt mig!

Permalink Kategori: Vardag
Idag efter jobbet (sommarjobbar denna vecka & nästa vecka) mötte jag upp Monika & vi gick och.. bababaaam.. klippte oss! Jag blonderade som ni ser håret (blev inte alls nöjd med färgen -.-) & klippte till en helt annan frisyr än vad jag hade tidigare. Monika färgade också sitt hår & satte in 60cm löshår. Båda blev skitnöjda! Nu vill vi (okej jag) ha ärliga kommentarer - fint eller fult?
Bloggar mer när jag kommer hem!
xoxo ;)

on tha nåtö

Permalink Kategori: Vardag
SUP IN THA HOUSE??
Jag & Emma chillar lite i sommarstugan right now, har väldigt roligt med webcamen som ni kanske märker. Höhö tänkte bara säga att jag inte komer uppdatera som en datanörd denna vecka då jag som sagt är på sommarstället med emma, men jag ska iaf göra ett inlägg per dag! :)
xoxoxoxoxoxo

Hiss & Diss

HISSAR:
» Nya blogg.se!
» Fyller år om 5 dagar :D
» När man lyckas med att få riktigt bra bilder eller blir riktigt nöjd med typ en design.
» Sommaren 2012
» Mitt schampoo & balsam! Det är såntdär volymshampoo & balsam & det funkar! :D
» Att ett paket med 5 ringar & 1 armband är beställt & kommer till mig i veckan ♥ på rea, sparade 218 kronor på att beställa under deras summersale :D
 
DISSAR:
» Människor som turnar out att vara någon helt annan än man trodde.
» Inlägg som tar hundra år att skriva xd typ det här :o
» Att jag är helt värdelös på att leta! Trodde att hela min neccesär var borta, letade igenom hela huset hundra gånger, hittade inte grejorna och köpte nya. Sedan, 1 vecka senare kommer mamma in i mitt rum och flyttar på lite kläder så ligger grejerna där -.-
 

Här snackar vi snygg människa <3

Shane West <3


montenegrobrudar

tror jag gör så att bilderna ploppar upp när jag får för mig att redigera dom :D Denna är iaf tagen på emmas födelsedag, från vänster Emma, Jag, Isa. Frågor om hur jag tänkte när jag redigerigerade undanbedes ;)


Jag har nya blogg.se!!!

Permalink Kategori: Vardag
Härlig överraskning när man kommer hem! :D
Har ju som ni alla vet varit i Montenegro en vecka, hur skönt som helst! Vi har solat, badat, snorklat (fy vad fult ord?!) & haft det bra! Ha blivit några erfarenheter rikare kan man iaf säga :b Jag ska fixa en bildbomb snart men orkar inte nu, tyvärr :D Men typ ikväll..? 
Hörs då! Ville bara säga att jag lever liksom ;)
 

bloggberoende?

Permalink Kategori: Vardag

har ni någon gång tänkt på hur mycket tid man spenderar (slösar) när man läser bloggar? Jag tror jag läser typ 12 bloggar minst (asså dom jag kollar varje dag, sedan finns de dem jag då&då) & varför då? För att veta vad gör om dagarna? Visst att man läser typ Kenzas för outfittips & vissa bloggar för att man behöver råd, tex träningsbloggar osv. Men alla andra bloggar som som typ bloggar om allt & inget & allt däremellan men mest vardag? Varför läser man sådana bloggar? Bara en tanke som slog mig.. Någon som kan svara på det? :o

& vad är det som gör att vissa bloggar blir större? Jag fattar widerstedt's och kissies, dom har ju gjort större & mindre skandaler, provocerar & skit, men typ paows? & dessies? Dom gör ju i princip inget annat än att skriva om sin vardag, fest & lägga upp bilder på maten dom äter (alltid vapiano haha). Vaför börjar man följa dom bloggarna? Vad ser man för intresse i det? Paow kan ju inte ens blogga stabilt utan åtminstone medan jag läste hennes blogg kunde hon inte ens uppdatera stabilt. (inte för att ha höga krav eller så men dom lever ju typ på att blogga så dom borde ju kunna uppdatera :b). Så, kan någon svara på varför man fastnar för dessa, egentligen, ointressanta bloggarna?


(förövrigt, jag klagar inte jag bara tänkte högt. Vet inte vad jag skulle göra utan mina älsklingsbloggare ♥)


snaart!

Permalink Kategori: Vardag

bara 3 dagar till montenegro ♥

alltså, det känns som att det är för varmt dock? kommer bli en tomat ♥ haha mamma & pappa kommer få en chock när dom ser mig på flygplatsen (lovar att tänka på er där hemma). Meeeen nu ska vi inte klaga här! Kolla tisdagen, 36 grader! Jag vet några som kommer bo vid stranden ;)

Gud vad jag längtar! ♥


samma knas samma tjafs varje dag

Permalink Kategori: Vardag

jag ber om ursäkt för ingen update, men ni ska veta hur jkdsgafshfdvhgs sur jag blir på internet just nu! Det dyker hela tiden & verkar inte kunna simma (höhöhö).. Men iaf.
Nu ska jag se lite film med min familj, Bandidooooos. Helt ok film, sett den några gånger eftersom filmutbudet är lite risigt just nu.

Som ni hör är tillvaron lite minde bra just nu så vi hörs imorgon med förhoppningar om en bättre tillvaro :b

(kan även säga att jag har fotat g-r-y-m-m-a bilder som jag blev supernöjd med sosm kommer upp såfort jag har photoshop igen!)

Why so small? Men aja, internet börjar ge tecken på att det dyker snart så publicerar nu. Kram!


2 blommor

åh har inte photoshop på denna dator haha :c
redigerat i paint ♥

2 bilder jag knäppte idag! Tycks? :D


Var lite kreativ idag! :D

Permalink Kategori: Outfits

kan bara säga att jag blev sjukt nöjd! Försökte fota dem på också men fick ingen rättvis bild då alls.
Funderar på om jag ska ta upp sömmen vid benen också, och typ fixa dem lite där så det blir lite slitet & fransigt, men jag venne. Då skulle de bli lite längre också? Dom är askorta haha xd men som sagt, vi får se! :] Det fixar jag isf senare.
Shortsen är förövrigt nya, från h&m och gick loss för (50!!! kronor) & nitarna från panduro, vet inte riktigt hur mycket dom kostade?

Svar På Kommentar! :)

Julia om F5:
Hej! Har tyvärr ingen blogg men gör du designer gratis? Kan du svra i ett inlägg så jag ser? Tack på förhan! :)


Svar: Hej! Ja det kan jag göra! Du kan antingen mejla mig på [email protected] eller skriva på facebook (Stella Sirén) :] Skriv typ hur den ska se ut xd & var beredd på att jag kommer med fler frågor c: Kram!

True Blood

Permalink Kategori: Tips

Vet ni en väldigt skum sak? Jag har fastnat för True Blood! Egentligen är serien inte alls bra, vad jag har sett hittils är det en lite mer horny verision av Twilight. Huvudpersonerna har alla sina små saker jag stör ihjäl mig på, men jag har ändå fastnat för den.

Kan även berätta att jag kände igen en av huvudpersonerna i True Blood, Ryan Kwanten, från filmen Flicka. Men jag såg även att han är med i Dead Silence, men jag ba nooo way, så jag googlade och fick upp värsta läskiga bilden, vart skiträdd för att gå in i mitt rum efter det! En liten parantes bara ;)

True Blood handlar om hur vampyrer och människor lever tillsammans i Bon Temps, en fiktionell småstad i amerkikanska delstaten Louisiana. Serien kretsar kring Sookie Stackhouse (Anna Paquin), en telepatisk barservitris, som blir förälskad i vampyren Bill Compton (Stephen Moyer).


framgooglad bild î 

Men för er som gillar Twilight är detta nog något för er! Fast läskigare, mer horny & väldigt annorlunda dialekt :b


RSS 2.0