welcome to sweden

Permalink Kategori: Vardag
eftermiddagen har fördrivits med mat & serier. Tänkte även plugga, reste mig till och med ur soffan för att gå och hämta boken, men insåg att jag hade glömt den i skolan. Var inte jätteledsen om man säger så och såg istället de senaste asvnittet av the vampire diaries & de två avsnitten som kommit ut av "welcome to sweden". Inte alls min smak egentligen men just den här serien är sverige i ett nötskal, så lite småroligt är det faktiskt. Det handlar om en amerikan som ska flytta till Sverige med sin flickvän, och jag trodde det skulle va en seriös serie men icke! Haha men kolla ändå om ni har 20 min över, den här serien är Sverige i ett nötskal

Dagens planer

Permalink Kategori: Vardag
Idag tänkte jag börja blogga seriöst, för nu har dennis åkt & då är det ingen som snor datorn hela tiden haha.
dagens planer är att först åka ut till breezer, löshoppa henne & sen åka hem. Ska fota när hon hoppar tänkte jag :D sen hem och plugga inför samhällsprov som vi har imorgon & om tiden finns funderar jag på att ge mig ut och springa. Men nu ska jag springa och byta om, vi hörs sen :)
Bild på breez tagen i torsdags :)
right now

Permalink Kategori: Vardaggårdagens ridning

det. gick. så. braa! Åh var så lycklig efter haha.

Jag red Azar, och hon som red innan hade redan ridit ihop honom så för mig var det bara att jobba på min sits och jobba för att bibehålla "ihopridningen". Jag kunde exprimentera lite och ååh de var så roligt. Är så himla taggad på att rida Breezer imorgon så jag kan se ifall mina upptäckter från igår gör någon skillnad i min ridning på henne :D
Saker jag noterade att jag måste öva på:
- Luta mig bakåt & trampa ner hälen. Sitter som en köttbulle ibland??
- Slappna av i armarna. Har lätt för att fastna och bli "stark". Kändes dock som att jag gjorde framsteg med det igår (:
- Rida yttersida. Var superduktig på det förut? Vad hände, använder knappt ytterskänkeln :(
Sen finns det självklart småsaker som att inte tränga med tyglarna och sen vill jag jobba med min sits vid galoppfattningar för den är värdelös men det får vara nästa steg.
riktigt vacker bild på azar som får honom att se jätteliten ut. Svär han är enorm, tror han är en av ridskolans största hästar xD
 

Mysmiddag

Permalink Kategori: Vardag
Jag & dennis fixade tacos till middag idag, var verkligen jättegott hehe. Efter att vi städat efter oss gick vi ner & satte oss framför tvn och här sitter vi fortfarande haha. Ska såfort vi har ork städa rummet och sen blir det väl mys framför någon film med godis, bara för att vi kan ;)
Tänkte bara uppdatera lite, händer inte direkt något jättekul men aja. Nu ska jag skaka lite liv i dennis så vi kan få städningen överstökad.
Puss och kram osvosvosv vet aldrig hur jag ska avsluta inlägg xdgod morgon!

Permalink Kategori: Vardag
sitter i skolan just nu, sitter och längtar tills skoldagen tar slut så jag får åka och klippa mitt äckliga hår. Är så slitet så jag vet inte var jag ska ta vägen :( Sen blir det väl hem och typ träffa någon. Kolla nya pll eftersom jag inte gjort det än?! Aja, prio ett är iallafall att klippa mig för jag får panik på hur mitt hår ser ut.
bjuder på den :ppp
 
 
 
 

Barberini

Hemma efter en fartfylld hopplektion på barberini! Asså att hoppa den hästen, är livrädd samtidigt som det är skitkul! xd nu sitter jag mätt & belåten i min soffa i väntan på att Dennis ska sluta glo på sina bildvideos så vi kan kan kolla på film eller något. Tänkte att jag kan slänga upp ett blogginlägg under tiden :) men nuuu vet jag inte vad jag ska skriva mer så vi hörs sen!

Har inga nya bilder på barbie så skiter i det, får bli bildlöst #hashtag #yolo

Börja blogga igen?

Permalink Kategori: Vardag
Funderar på att börja blogga igen? Vore kul men vi får se hur det går haha. Nu sitter jag iaf och kollar på det senaste pretty little liars med dennis som jag tror håller på att dö av uttråkning xD men, jag skriver sen, förhoppningsvis, om jag minns ;)RSS 2.0