no pain no gain

Permalink Kategori: Träning
Satsarrubrik! Skoja men har faktiskt börjat träna igen! :) Verkligen sjukt skönt att ta tag i träningen & kosten igen. Så igår körde jag & Erica värsta ben & rump-passet (gav skön träningsvärk idag kan jag ju bara säga) & idag körde vi mage, armar & lite rygg och svetten rann båda passen... Känner mig grymt duktig så nu tänker jag chilla framför de nya avsnittet av pll (omg kommer dö) & sedan tänker jag sova hehe. Vi hörs! :3
gammal bild
 

subway

Permalink Kategori: Vardag

Älskar att man får bestämma själv vad & vart man ska äta på värmdö. #subwayeveryday ;)


5 confessions

Permalink Kategori: Vardag
1. Jag troor jag har gjort ett ganska stort misstag
2. Jag tvivlar på min linje på gymnasiet, är osäker på om det egentligen är rätt för mig..
3. Jag börjar halv två imorgon
4. Jag hatar när folk skriver tråkiga confessions/sanningar men det är fan sjukt svårt att komma på sådana som inte är för tråkiga och inte för privata.. 
5. Som ni vet har jag vart på Åland rätt mycket på senaste tiden, tycker det är så himla mysigt men man märker att det är en liten holme på alla sätt och vis om man säger så. Pretty sad because annars hade jag lätt kunnat bo där.
 
 
 
 
 
 

i didn't know i was lost

Permalink Kategori: Vardag
hola amigoos
haha det går bra det här med att blogga, ett inlägg om dagen om ens det. Meeen iallafall, vi (jag, Erika & Dennis) kom nyss hem efter att ha vart hos Erica (Dennis fixade hennes moped) och sitter just nu hos Erika och gör typ ingenting. Ska väl snart (om typ 2h xd) dra oss hem och äta tacos, sen vad som händer ikväll är det ingen som vet. Vet inte vad jag ska skriva så avrundar här men vi hörs :)
 
 :P
gammal bild, har lite bildbrist :P
 

burn - ellie goulding

Permalink Kategori: Musik
världens bästa låt, har seriöst våldtagit replay-knappen de senaste dagarna

hemma

Permalink Kategori: Vardag
17.50 steg jag innanför dörren, fucking 17.50. Äääntligen hemma & nu sitter jag och väntar på att middagen ska bli klar då jag seriöst typ svälter. Har inte kunnat äta ordentlig frukost på ganska länge och sedan åt vi lunch på ett ställe jag verkligen inte rekomenderar, eller alltså det var väl bra för det låga priset men det smakade flygplansmat. Så har inte ätit så bra idag och det i kombination med att gå 9-17 i skolan är inte jättetrevligt haha..
 
Iaf, nu tänkte jag göra lite bloggdesign och sen funderar jag på om jag ska ta en powerwalk eller något så att man rör lite på sig, we'll see :)
veckogammal bild, för risig för att att ta en just nu hehe

barberini

ridning idaaag!
var supertagga och fick barberini, så kunde ju inte bli något annat än bra i princip. Gick faktiskt bra för att vara första gången på hur länge som helst, man märker väldigt tydligt på Barbie om man är spänd vilket jag verkligen märkte idag, jag var jättespänd speciellt i galoppen haha. Men de gånger jag slappnade av och satte mig arslet så gick det faktiskt jättebra, så det var kuul :)
Vi jobbade typ med sits, inverkan, övergångar osvosv :) Grundläggande arbete helt enkelt!
jag & barbie i vintras :)

atm

Permalink Kategori: Vardag


fear factor

Permalink Kategori: Vardag

Ligger och kollar på fear factor just nu, så jävla äckligt program men jag kan inte sluta kolla. Just nu ska den ena i paret ta ormar i käften och flytta de från ett terrarium till ett annat medan deras partner ligger under alla ormar och försöker att inte dö av vikten av 500 ormar på sig. Förstår inte varför jag sitter och kollar på det här för jag får typ panik men visst xD


Börjar blogga igen!

Permalink Kategori: Vardag
Hej på er, hoppas ni haft en bra sommar? Har jag haft iallafall, jag tänkte samanfatta den i ett nytt inlägg sen, för eran skull lika mycker som för min egen, skulle vilja ha den nedskriven någonstans då jag haft en helt underbar sommar jag absolut inte vill glömma! ♥
 
Som ni märkte pallade jag inte blogga nu över sommaren, kanske förståeligt? Men nu är jag back on track (haha) & jag är jättesugen på att göra en ny bloggdesign så det tänkte jag göra nu. 
Hörs sen!
 

RSS 2.0