haha så sköna

Permalink Kategori: Vardag
 

 
 

rip min rosa iphone ♥

Permalink Kategori: Vardag
Tappade min telefon idag och var tvungen att åka in och byta skärm då lcdskärmen gått sönder (?). Så åkte till ifon.se, samma ställe där jag gjorde min telefon rosa förut. Det gick på en timme precis som förra gången, och jag rekommenderar verkligen att ni åker dit! :) Det enda dåliga var att jag inte kunde ha kvar min rosa framsida, mitt hjärta sörjer över det :(
rip rosa telefon, och hello to rosa & vit telefon haha ;3 den är ju verkligen unik nu haha.. 
men nu mat! :)
 

Ful

Permalink Kategori: Vardag

Hatar när folk lägger upp fulbilder så är dom ändå fett snygga. Så här kommer ett par äkta fulbilder som jag tog istället för att plugga :D


Kissemissar

bilder från när jag var hos Malin & sprang efter hennes katter 24/7 med kameran haha :b
kände för att redigera lite!
 

Jag just nu

Permalink Kategori: Vardag


Frukost

Permalink Kategori: Vardag

Sitter och äter frukost nu, är fett sen men nu får det bli så, pallar inte stressa. Tycker att man borde skippa att ha mentorstid, världens onödigaste halvtimme man ändå bara sitter av!
Men aja, idag är det skola och sedan ska jag till stallet och rida! Jag har typ drömt i natt att vi hade hoppning men jag tror inte det stämmer överens med schemat vi fått av Lisa haha :( och sedan ska jag plugga matte på varenda ledig stund jag får.. Men nu tog min mat slut så att nu ska jag gå och sminka mig, vi hörs! :D
Min tallrik före & efter:


she looking pretty but nice

Permalink Kategori: Musik
denna låt har gått konstant i mitt huvud sedan jag hörde den i bussen påvägen upp till sälen.
Fett bra faktiskt, riktigt trallvänlig ;)

Mina 10 favoritkänslor

Utan inbördes ordning, eller vad man nu brukar säga:
- När man vaknar på en helg och har den där underbara känslan där det är perfekt värme, sängkläderna mjuka och man vaknar utvilad..
- När man kollar i spegeln när man rider och ser att man sitter perfekt, hästen går fint och det ser allmänt bra ut. Allra bäst känns det när man ser detta och galopperar, för hästar är så jäääkla snygga när dom galopperar i form!
- När man hittar ens nya favoritlåt.
- När man kan en hel låt och det låter bra (så bra man nu kan låta, hehe).
- När man har lagt in en riktigt snygg design på bloggen man själv är riktigt nöjd med och får kommentarer såsom "snygg design! :D"
- När man asgarvar med sina kompisar.
- När det går bra, ni vet när allt går som planerat ;)
- När man har massor att blogga om :D
- När man känner att någon bryr sig om en!
- När man känner sig snygg, awesome eller bara har den där bra känslan i kroppen!
 

Hemma!

Permalink Kategori: Vardag
Hej på er! Jag är ledsen att bloggen stått stilla, hade fixat några som kunde gästblogga med det hände inte så mycket på den fronten haha ;)
Men nu är jag hemma iallafall, har inte tid att berätta om sälen nu men kan sammanfatta det med att det var en väldigt rolig resa :D 
Ska strax bege mig till Kim, vi ska rida idag och jag är fruktansvärt otaggad. Det där med att "ridning ska vara kul" har hel försvunnit på måndagslektionerna även om det är lärorika lektioner... Men vi hoppas att jag taggar till snart, hoppas som vanligt på Scherzo men det tror jag kommer stanna vid att vara en önskan idag faktiskt..

bild jag lånade från Erica (en av de 3 Erikorna jag bodde med). Så här såg det ut på toppen två av tre dagar haha!
hörs ikväll!
 
 
 

Halloj, Malin här !

Permalink Kategori: Bloggrape
Tänkte börja med att hälsa från Stella, hon har det jättebra uppe i sälen och jag tror inte hon skyndar sig så mycket hem faktiskt ;)
Tänkte att jag kan droppa in här då jag lovade Stella att hålla igång här och jag passade på då jag väntar på att mitt tvd avsnitt ska komma igång ! Hoppas verkligen att Kol är med massor i detta avsnitt, skulle vara konstigt om han bara försvann då han precis har kommit till programmet igen.

Min fredag har varit ganska bra, gick 8-1, skrev bland annat ett förhör (min lärare var så dum och lämnade mig i ett rum fullt med studiematerial) som jag skrev rakt ur boken. Jag såg att det var fullt med finska & engelska böcker där så jag började söka efter svenska böcker, och gissa vad, jag hittade faktiskt våran svenska bok, så jag vet att jag har något rätt ialla fall ! (Jag kan verkligen inte grammatiken!!)
Efter skolan drog jag och mina vänner in till stan och fikade, köpte även en ny nyckelring då jag slet av min förra då jag vart förbannad på min moped.. Sen for jag hem en stund och sen vidare ut för att käka middag på stan med ett par andra vänner, sen drällde vi bara runt på stan tills min bror kom och hämtade mig !
Kan även ta å säga att mitt liv är upp och ner, så jag har kanske inte så mycket att blogga om här, så förvänta er inget stort av mig nu när Stella är borta xD
Åh, just de ! Jag har en jäkligt bra tendens att skriva en roman så fort jag kommer igång med bloggandet, allt bara kommer och såklart skriver jag ju ut det, men cred till den som orkade läsa allt och förhoppningsvis tyckte att min fredag lät som en intressant fredag :)
Imorgon ska jag antagligen ut till travbanan och hjälpa till i travstallet ! 
Ha det bra alla :D
Kan ge er en bild på underbara Nathaniel Buzolic som spelar Kol Mikaelson i serien The Vampire Diaries ! ↓



Sälen motherfuckers!

Permalink Kategori: Vardag

Nu kör vi! :D


Ridning

Permalink Kategori: Vardag

Ska rida idag, vilket jag gjorde i tisdags och i måndags också. Kan bara säga att måndagens lektion gick skit, asså jag passar verkligen inte med Corre, hästen jag red. Så den lektionen tänker jag bara glömma och så pratar vi om tisdagen istället :D
Igår gick det faktiskt jättebra, fick Scherzo & han var fett pigg! Det var jättekul, verkligen! Nuttehäst, längesen jag hade favorithäst men nu så haha :P men aa, det enda som var mindre kul var att det känns som att jag grejar för mycket med honom men Lisa sa att han såg inte ut att tycka detsamma när jag red, så det kändes bra! :D
Men ah, nu ska jag packa inför Sälen (!!!) och sen ska jag somsagt gå till stallet, vi hörs :)


Gormat!

Permalink Kategori: Vardag

Säger godnatt med dess tre bilder så hörs vi imorgon! :* förresten jag börjar fundera över att göra en kategori för alla dessa helt random bilder. Känns som att det skulle bli min mest använda kategori haha xD

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3453395/images/2013/pic_50ff098ae087c360ba89678c.jpg" class="image">


90210

Permalink Kategori: Vardag

Slutade 11.10 idag, drog via Ica och köpte en sallad, sedan drog jag hem & nu sitter jag och nu glor jag på 90210, och det går som jag vill, helt awesome haha xD men annars då, ridning idag, hoppas på Scherzo hehe! Sedan så blir det sova, är fan astrött redan nu haha.. Men det är iallafall dagens planer, vi hörs senare :)


Jag hade en blogg också

Permalink Kategori: Vardag

Hej på er haha!
Jag hittade denna "lista" som jag tänkte svara på jag med :)

Jag..
Älskar: att vara glad
Hatar: att misslyckas
Skrattar åt: det mesta haha x)
Gråter av: sorgliga filmer
Rädd för: att gå hem när det är sent haha
5 saker jag är bra på: bloggdesign, ridning, att gå vidare, vara en bra vän & att veta vad jag vill
5 saker jag är dålig på: allt estetiskt, att gå upp på morgonen, att gå och lägga mig på kvällen, att prata mig ur awkward situationer & att träna


planering för vecka 4

Permalink Kategori: Vardag
Har en underbart skön & rolig vecka framför mig! :D

Scherzo

Jag slirade helt otippat in på Scherzos (en häst på vendelsö ridskola jag gillar skarpt) tidigare ägares hemsida där det stod lite om Scherzo och sedan sökte jag vidare lite, och här är vad jag hittade:
Han är född 2004, alltså 9 år gammal, e. Stolzenberg u. Symfoni & ue. Stanford. Scherzo har Stakkato som farfar vilket är en legendarisk tysk hopphäst som vunnit Tyska Mästerskapet för Damer (hans ryttare var dam haha) två gånger samt tävlat Grand Prix och Nations Cup med placeringar. Stakkato har ca 80 avkommor varav 46 st godkända och varav en är Scherzos pappa Stolzenberg som även han är en duktig hopphäst.

Men tillbaka till Scherzo, han är född på Bollerup men har ridits in och stått på Flyinge tills 2012. Han bodde en antagligen ganska kort stund hos den tidigare ägaren, Lena Malmqvist, innan han såldes till Vendelsö Ridskola (min ridskola). Såhär skrev Lena om honom:
"Scherzo är en underbar kille med ett stort hjärta. Jag har tävlat honom i Msv C 2012 med en 4:e placering som bästa resultat. Vi kvalade till Msv B innan han blev såld."
Hittade även två filmer, en hoppning och en dressyr :3
gammal bild från när han stod på flyinge:
hihi nuttis :D 
aja, detta var lite info om Scherzos stamtavla och tidigare liv som jag tänkte att jag kan dela med mig av haha :)
 
 
 

sneakpeak

Permalink Kategori: Bloggdesign
Jag har ingen aning om vart all min inspiration kommer ifrån, men det är kul iallafall haha!
Jag har haft förvånansvärt mycket besultsångest med denna design dock, så har fått göra om massa gånger osv, men nu jävlar! ska bara fixa detaljer så ska jag byta sen, om jag inte kommer på något mer att ändra.
Men en fråga först bara:
//mycket tacksam för svar
 

our universe will never be the same

Permalink Kategori: Musik
fick just värsta designinspon så ska peta lite på en ny bloggdesign nu.
Medan jag gör det tycker jag att ni ska kommentera något ni vill att jag ska blogga om (eller skicka det med tankekraft eller något annat awesome så att jag får veta ;)) & sedan lyssna på denna låt. Jag blir fett glad av den? Jag blir glad av helt random låtar, en annan låt jag blir glad av U know it ain't love - Pitbull (davis may's edit om man ska vara petig).. Skitrandom men jag tror det har med "beatet" att göra eller vad man nu ska säga x) 

Passerande tomater

Permalink Kategori:


med erika

Permalink Kategori: Vardag
Jag & Erika sitter hemma hos Erika och chillar men ska stra bege oss hem till mig och sedan till affären. Jag ska nämligen göra pizza till middag idaga (får pengar för det haha) och Erika ville/kunde/blev tvingand/joinar. Men jag uppdaterar er sedan med hur pizzan blev och sedan en bild på mitt hår då jag helt glömt bort att göra en jämförelsebild :P
video från när jag & Erika "bakade" förut haha: (måste varna för hur töntig jag är i videon)

Hemlösa med mobiltelefon

Permalink Kategori: Vardag

Ni vet Laila Bagge? Hon har ju skapat värsta diskussionen om huruvida en hemlös bör ha mobiltelefon eller inte. Just den delen av diskussionen bryr jag min inte särskilt mycket om, det är en artikel & en kommentar där dom säger att de har en telefon för att kunna kontakta sin familj. Liksom wtf mannen. Hur kan man vilja ha kontakt med en familj som låter en bo på gatan? Och hur kan man låta sin bror/syster/släkting leva på gatan? Det är ju förfan helt sinnessjukt och jag mår illa av bara tanken att låta till exempel min bror eller en vän bo på gatan! Herregud!!


No-Plugg

Permalink Kategori: Vardag
standard-rubriken för alla nior i kumla skola, seriöst. Tror inte det är en jävel av oss kumla-barn som inte pluggat kemi idag haha! Men det har även jag gjort och sedan har jag glott på 90210 och Liam, eller Matt Lanter som han heter på riktigt då. Det bästa är att tydligen är det bara jag som tycker han är snygg så jag får ha han för mig själv haha :D
men aja, 2 bilder som sammanfattar min eftermiddag:
men nu ska jag plugga och sedan duscha! cyaa

tipstipstipstips

Jag måste bara tipsa alla , åtminstone alla fotointresserade, om denna tjejs bilder. Dom är så jäkla snygga så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Ni vet när man hittar en bild på en blogg och ba "shit vad fin, jag önskar jag kunde fota såhär"? Jag vågar inte ens drömma om att fota såhär bra.. :P 
Tycker iallafall att ni ska kolla in den här tjejens, Johannas, hemsida! Kolla speciellt under kategorierna landskap, natur och djur. Det fanns några bilder under dom kategorierna som är sjukt snygga!
 
http://johannafaglund.se/ http://johannafaglund.se/ http://johannafaglund.se/

Ponnyakuten

Permalink Kategori: Vardag

Världens sötaste kille ramlade just av så då blev jag lite ledsen men annars så skäms jag när jag ser det här, jag skäms åt människorna som är med för dom verkar ju inte skämmas alls? Typ en tjej som hade haft sin ponny i four damn years och hon vågade inte galopperna? Vad har hon gjort i 4 år liksom, travat & skrittat runtruntrunt? Och sedan alla flyger ju för fan av som att det vore flyglektioner dom tog :s visst att dom är ganska små men då tycker jag att föräldrarna borde flika in och ba "hej gumman, vi vet att du är snart 8 år gammal och att du älskar hästar, men nu när din häst har stegrat 24/7 senaste tiden så tycker vi att du borde aningen söka hjälp eller sälja hästen då du inte klarar av att hantera det" eller? Har jag fel? Menmen, dom verkar ha "kul" problem med i år, asså att titta på haha (no offence men det är kul att titta på när andra failar, admit it). Förut har det ju vart lastningsproblem and shit vilket är astråkigt att kolla på :p

Avslutar med en bild på mig en scherzo, en häst som varken stegrar, bockar, bits, är våldsam eller otrevlig, men dock väldigt söt :love:


God Morgon!

Permalink Kategori: Vardag


inspiration

Permalink Kategori: Vardag

baldacci


hemma

Permalink Kategori: Vardag
sitter nu hemma och känner mig extremt tjock, har ätit så jäääävla mycket, allt onyttigt man kan tänka sig typ, till lunch. Så blir att gå till stallet idag (en promenad på 5km) så att jag rör på mig lite iallafall och sedan vara nyttig-ish resten av (vardags-)veckan. Vid 17.00 idag blir det ridning! Taggad till tusen, så jag hoppas på en bra häst att lägga kvällens energi på :D 
Och angående klippningen lägger jag upp före&efterbilder ikväll men här tre charmiga sneakpeak-bilder! ;)
nu off to tha stable!

Mot frisören

Permalink Kategori: Vardag

Ska klippa mig idag! Vi slutade tidigare idag så jag tänkte att jag kan lika gärna åka & få det gjort. Har verkligen dragit mig för att göra det med tanke på hur slitet hår jag har & hur mycket dom kommer ta.. Men aja, får se det positivt, det blir ju fräscht & fint iaf ... :P


nydesignat

igår gjorde jag ytterligare en design, denna gång till min fina vän Saga :D
Hon har precis börjat blogga så jag tycker att ni alla ska gå in och kolla på hennes blogg! :D
Klicka på bilden eller här för att komma till hennes blogg!

strömavbrott

är nyss hemkommen från stallet, har jobbat idag vilket gick bra ända tillls det blev strömavbrott. Jag stod ute vid uteboxarna och plötsligt släcktes lampan, gissa min första tanke? Jag ba "VÅLDTÄKTSMAAAAAN" hahha, asrädd xd men det var ett planerat strömavbrott (?) typ så det var inget farligt och sedan kom det en hel bunt stallägare och ridlärare så det blev ju bra tillslut :)
fotade ingenting men denna bild är så sjukt söt så den får pryda inlägget:

Heh

Permalink Kategori: Vardag


First stop

Permalink Kategori: Vardag

Skidbytarboden! Köpte nya skidor samt stavar, blev jättenöjd så nu är det bara för alla slalomweekends att komma :D
Nu ska jag hem och sen vidare till lyckås för att köpa lite nödvändigheter därifrån. Ska försöka hinna äta också haha... Men vi hörs!


God natt

Permalink Kategori: Vardag

Eftermiddagen spenderades som ni kanske förstod med Erika, vi gjorde kladdkaka & försökte komma fram till vilken dans vi skulle börja på.
Efter att jag kommit hem åt jag middag & sedan såg jag på magic Mike, men på riktigt, den filmen sög.. Och nu blir det sova, har fullspäckad dag imorgon. Godnatt!


hola

Permalink Kategori: Vardag
värdelös videologg jag gjorde istället för att ta bilder xd
funderar på om jag ska lägga upp en seriös videologg snart? :D
200 länkningar till den som hör vad vi säger i början!

nydesignat

hej på er!
har haft en väldigt chill eftermiddag, jag och Emma gick hem till mig för att se på en so-film men det slutade med att vi såg det nya pretty little liars-avsnittet & lite 90210, haha. Efter att hon gått tog jag äntligen tag i alla designbeställningar och blev klar med Sandras design!
Klicka på bilden för att se hur det blev :)
 
Nu ska jag duscha & sedan typ sova haha.. Jag är äckligt trött haha xd

God morgon! :D

Permalink Kategori: Vardag

Sitter och äter frukost, orkade inte gå upp förrän nu, jag är astrött och att det är så jäkla mörkt ute hjälper ju inte direkt till. känns ju som att man vaknat mitt i natten och att det egentligen är menat att man ska somna om.....
Aja, sitter och äter världens godaste flingor, jag rekommenderar dom verkligen :D dom har typ världens längsta namn men det är kellogs flingor med frukt & russin i, asgott!
Vi hörs efter skolan sen , slutar tidigt idag :D


Ja jag är en mästerkock, dådå?

Permalink Kategori: Vardag


svar på kommentar

Permalink Kategori: Vardag

i skolan

Permalink Kategori: Vardag
hej på er!
okej har inget intressant att skriva om xd har inga planer för i eftermiddag/kväll och jag gör ingenting intressant nu. Funderar på om jag ska laga mat ikväll? Så att jag får lite pengar höhö. Men annars, I have no idea. Känner att ni antecknar med eran blåa penna just nu så vi avslutar så att ni inte får skrivkramp ;)
hörs senare haha (:
 

Scherzo

Permalink Kategori: Vardag

Hej finisar!
Har precis ätit efter ha vart i stallet hela eftermiddagen. Ridningen gick ganska bra, fick scherzo som jag tycker är en utmaning att rida (en väldigt kul utmaning) & aa, vi gjorde inget särskilt men det var kul det med! Sedan kollade jag på när Erica red Jonte, det är så sjukt kallt i det där ridhuset så man blir verkligen djupfryst av att sitta där... Därför ska jag ta en låååååååååååååååååååååååååååång, varm & skön dusch nu ;)
Imorgon tänkte jag lägga upp lite designtips, kommer ni ihåg designskolan jag pratade om? Så kika in imorgon!
Vi hörs & ses osvosvosv
Bild på jontis :D


Berga

Permalink Kategori: Vardag

Hej på er!
Idag har jag vart och hälsat på en kompis, Matilda, som bor & har häst på Berga Naturbruksgymnasium. Det var jättetrevligt, vi var på promenad med hennes häst, red hennes kompis häst (det var jättekul och oj vilket självförtroende man fick ;p), klappade kossor & kollade på griskultingar.. Haha luktade mindre gott när jag kom hem så blev en dusch & nu tänkte jag avsluta kvällen med lite 90210 :D
Hörs imorgon!


haha aw

Permalink Kategori: Vardag

filmer från nyårscupen

dressyren ↑
hoppningen ↓
 
kritik mottages gärna :D

bekännelser

Jag älskar min design ♥
Jag avskyr att ta bort smink, tvätta ansiktet och borsta tänderna, alla kvällsritualer (vad det nu heter) liksom. Tycker det är asjobbigt och jättetråkigt.
Jag vill vara över 21 så att man kan dra och gör vad fan man vill var man vill. För visst finns det typ inga åldersgränser över 21?
Jag tycker inte att the notebook är en sevärd film.
Jag har typ inga utseende-komplex (palla) men jag avskyr hur jag pratar (alltså till sättet, rösten lider jag inte av)
Jag älskar tacos men typ bara den vi har hemma. Hemma finns aaaallt jag har på men hos andra finns sällan avocado, rödlök eller oliver. Istället har man ofta sallad vilket jag inte tycker passar på tacos (a)
De snyggaste (manliga) skådespelarna jag vet om kommer nästan alla ifrån vampire diaries, (Ian Somerhalder, Paul Wesley, Joseph Morgan, Nathaniel Buzolic). De enda som inte kommer därifrån är typ Channing Tatum & Matt Lanter xD
Jag skulle inte lida om jag såg ut som Mila Kunis :)
Jag tycker jättemycket om namnen Liam & Damon

nyårscupen

hej på er!
har tävlat i en cup för första gången idag! Det var jättekul faktiskt, önskar vi hade fler sådana :3 Jag hade business i hoppningen (70cm) vilket gick öhm, bra & dåligt. Känslan var bra när han väl hoppade men tyvärr vägrade vi ut oss med två vägringar på första hindret och en på sista. Det var stilbedömning och jag fick en sjua på min sits, jag tror hela världen såg mitt självförtroende stiga då haha, har alltid trott att min hoppsits suger xD
 
i dressyren gick det dock jättebra! Debuterade Lb:1 2006 med Barberini (fina häst♥) och vi lyckades få hela 61,37%! Hade en jättebra känsla programet igenom och han var en snel påni med egen framåtbjudning, så det var himla kul faktiskt :D

Har båda ritterna på film, så de kommer upp så fort jag redigerat dom. 
barberini ♥

ny design!

Permalink Kategori: Bloggdesign
klicka f5 nu allihopa!
Vad tycker ni? :D

Och ja, jag är 100% medveten om att den inte är jättevintrig men jag har tröttnat på vintern nu haha :b
 
update; ja jag har bytt bild, fick en kommentar som bekräftade mina egna tankar om bilden, jag såg fet ut haha.. trodde inte jag hade en annan bild men efter noggrant genomsökande hittade jag en annan!

så jäkla bra

Permalink Kategori: Musik
i could be the one to set you freeeeeeeeeeeeeeeeeee, nanananan
(när ni letar efter den på spotify ska ni ta den som är 3:28 lång, just a tips from the coach)

svar

Permalink Kategori: Moped
 

någon generös med pengar över?

Permalink Kategori: Moped
vadå snygg?! åååh ser ut som min jog men 10000x snyggare! Ser jag den här billig någonstans kommer jag köpa den innan ni ens hinner reagera, på riktigt :love:

Welcome Home

Permalink Kategori: Musik
Låten från Nikon's "I AM" reklam. Så jäkla bra! Welcome hooOooOooOoooOOme ;)

Give us a utmaning

Permalink Kategori: Vardag
Skriv en utmaning du vill att jag & Malin ska utföra så gör vi den (eller väljer en om det kommer in flera) imorgon! No rules, men vi gillar att leva så att inget dödsfarligt heelst xD
KOMMENTERA ER UTMANING NU!

 

God Morgon

Permalink Kategori: Vardag
hej på er :D
Jag & Malin har just fixat oss och ska åka in till stan. Planen var att vi skulle på bio men det blev inte så då vi (*host* Malin) inte var tillräckligt snabb, bion hann börja innan vi ens var påväg.
Så att jag har haft egophotoshot med mig själv och trakasserat Wilma (malins misse) lite och nu ska vi som sagt åka in till stan.
so damn cute :')
so damn cute tooo :') haha nej men, självförtroendet på topp här ;);)
 

Ansiktsmask

Permalink Kategori: Vardag


Bortglömda

Permalink Kategori: Vardag

Hej på er!
Har helt och hållet glömt bort er idag! Har just duschat och innan det varit i stallet så har haft fullt upp.
Nu funderar jag och Malin iaf på om vi ska dra ut och äta eller om vi ska äta hemma.. I-landsproblem! Men vi hörs sen :)
(Random bild because jag har typ inga bilder på min telefon)


hahahhahahah sant

Permalink Kategori: Vardag

2013

Permalink Kategori: Vardag
↑ känns som mest använda rubriken idag.. ;) ↑
hade ni ett bra nyår? Jag hade det ganska bra iaf, försökte fota lite raketer men det sket sig ju, bilderna är något otroligt fula men jag visar dom när jag kommer hem och har photoshop.
jag och malin har precis ätit frukost - fattiga riddare - och ligger nu och gör ingenting. ikväll ska vi kanske dra ut annars blir det sitta och jäsa framför någon film antar jag :)
bild från 2012, känns som igår..... ;)

(vet inte varför jag börjat göra duckface på varenda bild, asfult)
hörs!

Gott nytt år!

Permalink Kategori: Vardag
 

RSS 2.0