unserious

Permalink Kategori: Vardag
gud vad min blogg blivit oseriös på senaste tiden.. Haha sitter och försöker tänka ut något seriöst att skriva om och mina tankar går direkt till skolan, men det är sjukt tråkigt att läsa om såååaaatt.. frågan består. Vad skall jag blogga om? 
 
Kan iaf lägga upp min veckoplanering så ni får veta vad som händer i mitt fabulösa liv denna vecka:
 
Måndag: var i skolan, chillade
Tisdag: skola, havremoppeåkning aka ridning, valborg! jag & några till skall tvinga några killar i klassen att se på tvd en hel kväll är planen (förstår inte hur man behöver tvinga någon till det btw♥)
Onsdag: Ledig! Har inga planer vad jag vet, typ plugga inför so-prov.
Torsdag: So-prov i skolan, chilla
Fredag: Skola, Chilla stenhårt
Lördag: Tror jag har någon plan här men kommer inte ihåg i skrivande stund.. heh sorry
Söndag: Chillää
och så en seriös bild på det!
nu ska jag sova, godnatt! :*

fat amy

Permalink Kategori: Vardag
skön haha

homework

Permalink Kategori: Vardag
fick en idé att göra lite läxor förengångs skull och hann inte göra något mer än bära upp böckerna innan jag kände såhär:
varför får jag alltid så dumma idéer haha?

inspirationsstation

Permalink Kategori: Vardag
http://stellasiren.tumblr.com/

hälsa

Permalink Kategori: Vardag
hej på er!
jag sitter sjukt mätt och dunkar musik efter att ha ätit fläskfile med avocadogegga, nyttiga muffins samt frukt.
Jag nämnde ju att jag skulle baka nyttiga muffins idag och smaken var... mindre god. Men jag ska finslipa lite på receptet så kan jag dela med mig av det sen! :) Ska prova att baka energi/proteinbars imorgon också så kanske lägger upp det också i veckan haha.
 
Iaf, jag & Erica hade ett av våra mer organiserade pass idag. Först körde vi 1 minut rak planka, 1 minut sidoplanka på varje sida (omg känns överallt förutom i magen xd), sedan shakesitups som jag fortfarande inte vet vad det heter i 1 minut x3, blev runt 95/minut och både jag och Erica blev helt illamående haha. Sedan situps på pilatesboll i 2 minuter, blev runt 50st totalt, rekomenderar alla att göra situps på pilatesboll för det tar på helt andra ställen samtidigt som det är tungt i de raka magmusklerna. Omg träningsfreak. Iaf, sedan körde vi shakesitups & situps på pilatesboll igen = illamående & sedan rygglyft både på marken & sedan på de där ställningarna eller vad man nu ska kalla dem. Sedan åkte vi till Alby & gick 4km, vi hade tänkt gå längre men det vart kallt och började regna så vi åkte hem haha. Och sedan dess har jag suttit vid datorn, bakat de där jäkla muffinsarna, gjort eget jordnötssmör samt ätit som jag sa då. Och nu tänkte jag kolla på film innan jag går och lägger mig! :)
 

vardag

Permalink Kategori: Vardag
igår:
skola - ridning x2 - filmkväll med Kim & Erica, vilket var jättemysigt, vi kollade på pitch perfect (♥♥♥) & ett avsnitt av vampire diares, samt att jag provade en ny b&j smak som skulle kunna vara min favorit, Clever Cookie, har ni smakat den? Man får hela kakor i glassen haha x)
påtal om pitch perfect, bara jag som får rysningar när dom sjunger since you been gone första gången i refrängen?
idag:
vaknade vid 10 - chilla - gymma&motionera först på friskis sedan i alby - middag - obestämt, men ska se om jag orkar baka proteinmuffins idag :)
 
imorgon:
jobba 11.30-17.00 - chillaaa 
 
Livet rullar på och nu ska jag snart åka till gymmet, så vi hörs! :)
 
 

omg

Permalink Kategori: Vardag
varför inte liksom? ;)

ibra & scherzo

kom hem från stallet för kanske en timme sedan och har slirat runt på tumblr & massa bloggar sedan dess.
Ridningen gick bra första passet på Ibra, han är sjukligt svår och mitt tålamod är inte jättebra, men det kändes oftast bra och Anna sa massor med bra saker efter så jag är nöjd :) Sedan, pass 2, på Scherzo var inte jättekul. Jag är ingen expert på det här men det kändes som att han var lite rädd i handen typ i början efter hon innan och sen kände han att jag inte skulle rida likadant så han ba "jag lutar mitt trötta huvud i din hand nu" vilket vart jättetungt och gjorde Ann-Sofie onöjd haha, menmen. Han kändes så himla trött och orkeslös så jag kände att det fick vara. Söt är han iallafall ♥
 
   
 
<- scherzo x2 | ibra x2 ->
(klickbara bilder)

i need your love

Permalink Kategori: Vardag
såg i tisdags att den kommit ut på spotify och jag har lyssnat på den konstant sen dess. Grym låt!

bad workout

Permalink Kategori: Vardag
gick värdelöst jättedåligt att träna idag, satt och gäspade och var hungrig så då kände jag att fuck this shit och åkte hem. Tränade totalt 38 minuter , yaaay! Nej usch, det där får jag ta igen genom att lägga in ett extra pass i helgen eller nästa vecka.
Men för att få något positivt ut det hela så 1. a bad workout is better than no workout & 2. moppen gick kalas hem så det var jättekul att köra hem :D
dagens visdom, sedan att jag följde dem bara till hälften är en annan femma haha
 

to do

Permalink Kategori: Vardag
denna kväll ska bestå av
- kolla på pitch perfect, fick ett himla sug efter att kolla på den filmen
- köpa nya springbyxor då jag som ni vet smälte hål på de jag har igår
- gymma
- äta middag
- duscha
- sova
 
hörs sen !

i want a cat

Permalink Kategori: Vardag
 
älskar sista bilden, chillar litt ba

yay

Permalink Kategori: Moped

Mina enda springbyxor :(


men lol

Permalink Kategori: Vardag
 
 

remix

Permalink Kategori: Musik
lyssna, något fan till min älskling hedegaard som gjort en remix av alla hans sånger, really man dör typ ♥

Hanna Widerstedt

Permalink Kategori: Vardag
Är det bara jag som saknar henne? Hon var skön ju! Vad pysslar hon med nuförtiden? Typ något "Jenna-project"(låter som pretty little liars xD)? Hoppas hon gör sig hörd snart igen hahah :)

bananpannkakor

hej på er!
blogg.se appen fungerar inte vilket är oerhört frustrerande, men jag tänkte iallafall tipsa om ett jättegott bananpannkaksrecept! :)
 
Ingredienser (blir runt 3-4 pannkakor): 
1 banan
2 ägg
2-3 msk havregryn
1 rågad tsk vaniljsocker (valfritt)
 
Gör såhär:
Mosa bananen. Mosa ordentligt för det är inte gott att få en stor bananbit sen i de färdigstekta pannkakorna. När du mosat bananen, kläck i äggen och häll i havregrynen. Hur mycket havregryn du vill ha bestämmer du själv, men det är lättare att vända pannkakorna i stekpannan sen ju mer man har. Häll i vaniljsockret ifall du vill ha det & blanda.
Stek i smör på ganska låg värme! :)
Jag åt mina med kiwi, apelsin & rinnande honung (aka frukt med pannkaka som ni ser på bilden haha) men jag tycker även att äppelmos är gott till! :)
(jag är fortfarande inte bra på att ta bilder som suktar haha, men jag lovar det är svingott! :p )
Det här är ett jättebra mellis som går snabbt att göra, har man rätt tillbehör (dvs inte typ nutella) är det även ganska nyttigt då det inte innehåller något vetemjöl eller socker (om man skippar vaniljsockret) men innehåller ägg som är jättenyttigt samt havregryn som även det är nyttigt (:

läxa

Permalink Kategori: Vardag
sitter och gör lite bild nu, blir sådär men jaja. Kul att hålla på med iallafall och det är ju stort bara det eftersom det är ett skolarbete ;)

working

Permalink Kategori: Vardag
Hej på er!
Har varit och jobbar 6-17 idag och appen funkar inte så har inte kunnat blogga. Har gått bra att jobba och inget speciellt har hänt, och nu har jag nyss avnjutit årets första grillade hamburgare. Om några minuter ska jag även börja fixa chokladfondue så vi hörs sen! :)
oredigerad bild

Anorexia

Permalink Kategori: Vardag
Tror inte ni har missat att modellagenturer nuförtiden hittar sina modeller utanför anorexicenter där dom hjälper folk ur sin anoerxia? Stod i tidningen häromdagen.
Iallfall så tycker jag det är sjukt, senaste dagarna har jag snubblat in på jättemånga olika bloggar med kategorin "anoerxia" som handlar hur de kämpar sig ur sin anorexia. Jag läste även någonstans att det är en kvinna som anmäler olika thininspiration & pro anabloggar därför att bilderna som är upplagda där som inspiration är på tjejer med anorexia. För er som inte vet vad Pro Ana är så är det inspiration för att bli så smal som man är när man har anorexia. Jag trodde inte på detta och bestämde mig för att googla på "pro ana blogg". Bloggarna jag fick fram, ärligt dom skrämmer mig. Hur i hela helvete kan man ha som mål att frivillligt vilja se ut som en sjukdom? Det är inte fint!!! Jag hatar när folk klagar på samhället men det här har ingen annan orsak. Det är samhället som säger åt oss hur vi ska se ut och samhället säger "var smal". Men så vanligt som anorexia har blivit på senaste tiden är absurt och jag tycker att det modellagenturer som söker modeller vid anorexiacenter ska tänka igenom vad dom gör. Anorexia är en sjukdom och bör inte uppmuntras. Spyr helt ärligt på dom där jävla agenturerna och jag sänder styrkekramar till alla som kämpar med anorexia. Be strong! Och till er andra som anser er tjocka eller onöjda med era kroppar, tänk er för. Ät och lev sunt. Tänk på att ingen av dem med anoerxi har hamnat där frivilligt utan de började antagligen som er, helt vanliga människor som bara skulle gå ner det där kilot för att de trodde att det var det som skulle behövas för att självförtroendet skulle höjas.
 

lamborghini aventador

Permalink Kategori: Vardag
någon som vill köpa en sån här åt mig? ^^

Presenter

Permalink Kategori: Vardag

Fick världens finaste presenter av isa när hon kom (och ja jag tänker kalla henne isa forever.) fick en piercing, ett armband och en vs bodysplash som luktar sjukt gott!

Iaf, jag och Isa åt världens godaste Caesarsallad och sedan chokladfondue framför pitch perfect. Nu sitter vi och kollar lite kläder samt snackar träning & hur vi vill att jag ska ut, samt jag visade min före & efter bild på min kralliga mage haha (kan visa den någon gång haha). Samt kollar kläder :) så jättemysig kväll som snart ska avrundas då vi ska upp typ kvart över sju imorgon.
Men nu tänker jag vara social så vi hörs !


:D

Permalink Kategori: Vardag

Godnatt

Permalink Kategori: Vardag

Är riktigt trött, har sovit jätteoroligt senaste nätterna. Idag har verkligen botten varit nådd och därför har jag inte bloggat vettigt och därför ska jag sova nu. Godnatt!


Lol

Permalink Kategori: Vardag


ekorre

this is why I think ekorrar is creepy! Dom ser så jäkla sneaky ut!
 

trött

Permalink Kategori: Vardag
hej bloggen!
herregud vad trött jag är, matkoma? Blev sjukt mätt under middagen haha, wok ♥
Iallafall, har inte hänt något speciellt idag - nationellt prov som gick sådär, försökte äta keso (så sjukt äckligt!), mer skola, träna (börjar bli riktigt kul nu, faktiskt), äta & nu sitter jag här, lyssnar på musik och häller i mig några liter vatten. Like I said, nothing special, a regular day. Men jag har hellre en vanlig dag än en dålig dag haha! :)
Ska försöka komma på något kul att blogga om så hörs vi sen.
veckogammal bild

tres horses

hej på er!
Kom hem vid kvart i åtta efter en jättemysig eftermiddag/kväll i stallet. Först red jag min älskade Scherzo, avskyr att jag tycker så mycket om en ridskolehäst haha. Gick bra, han är stencool med alla ringklockor, bommar, rygga hit och dit osv (vi red WE.) Så det gick bra men jag hoppas ändå att jag får honom nästa gång så jag får träna lite dressyr. Är sugen på att driva på honom och jobba ställning samt att rida skolorna, se om businesslektionerna gav mig något. Känner att jag utvecklats sjukt senaste tiden, älskar det!
 
foto: Jenny Lundgren, kolla in hennes blogg! :D
 
Efter det red jag iallfall Cross på uteritt. Lisa & Erica hade skrämt upp mig innan att han bockar och sparkar ganska mycket & stort, så var sjukt spänd första galoppen, kände inte för att ramla av i leran och inte heller från en liten ponny. Men det gick bra, han gjorde sina "seriebocksprång" 2 gånger, blev lite förvånad över min egen balans där så det var positivt haha. Satt iaf kvar och kunde nästan njuta! (Har skitsvårt att njuta på uteritter :( är alltid rädd att även om min egen häst chillar på så kommer någon annans häst ha ihjäl mig.)(vet inte varför jag har blivit så feg på senaste tiden haha. Håller på att bli dressyrmänniska ;) )
fotad av my mate carro, hon fotar sjukt bra kolla hennes blog här, häär, eller varför inte här?
 
Sedan skrittade jag Snowstorm några varv då han vart sjuk tror jag, så antar att han skulle röra på sig för att hålla magen igång? Fick iaf skritta barbacka och det var supermysigt att sitta där och filosofera!
 
Snowie orkar jag inte fixa bild till men han är vit & söt!

I'm a motherfucking gentlemen

Permalink Kategori: Musik
psy's nya låt, inte i klass med Gangnam style, men han är nog bra skön ändå ;)

Kvarg

Permalink Kategori: Vardag
Trodde det skulle vara skitäckligt för jag tror jag tog fel, jag tror det ska finnas någon som är gjord för att ätas "rå", tror att denna är för matlagning. Dessutom så ska det ju vara jättenyttigt och nyttigt och gott brukar inte direkt gå hand i hand ;) Men det var faktiskt helt okej! Provade två mindre portioner, en med hallon & blåbär & en med honung vilket vad godare men självklart onyttigare haha. Med honung i smakade det typ yoghurtglass. Ska definitivt prova mig vidare då kvarg ska vara ett jättenyttigt mellanmål! :) shit det här börjar typ gå överdrift xD

Face Off

Permalink Kategori: Träning

Hej på er!
Ligger för närvarande i soffan och kollar på mitt älskade face off. Ska om en timme ungefär åka och gymma. Tänkte köra "veckans challenge", men mer om det när jag kommer hem sen! :) nu ska jag bara njuta av mitt älskade program haha! :)

Påtal om program & påtal om träning så provade jag att göra som ett träningsschema eller vad man nu ska säga. Ska även tänka igenom lite övningar så att man slipper det här "vad ska jag göra" som jag tyvärr drabbas av ganska ofta haha.


Dag 9

Permalink Kategori: Vardag
Dag 9 - Dina åsikter om droger och alkohol
 
Alkohol har jag ingen speciell åsikt om, man gör som man vill. Tycker dock det är synd när det är typ 13åringar det handlar om. Droger är väl bland det dummaste man kan börja med då det verkar vara så sjukt beroendeframkallande och lätt att falla ner i en "dålig spiral" eller hur man nu ska säga, lätt att ta överdoser som leder till döden osv. Men även att börja ta droger är ju ett val man gör själv. :)

niggah in sweden

Permalink Kategori: Moped
Vad tror ni om att göra min moped såhär? Fast lite mindre skev då haha.
nästan före, min ser inte riktigt ut såhär men nästan:
efter:
?

Dag 8

Permalink Kategori: Vardag
Dag 8 - Det här är jag beroende utav
(hur kan det vara så svårt att komma ihåg att göra dessa dagar?)

 
1. My phone. Det har lätt tagit bort datorn från min beroendelista. Allt finns ju i mobilen, man behöver liksom knappt sitta vid datorn längre. Allt socialt, kamera, "redigeringsprogram", blogga (det är dock skönare att göra från datorn men ibland oftast är jag lat haha), spel, internet.. Allt finns i telefonen juu
2. Internet. No explanation (stavning( needed.
3. Musik. Är det bara jag som typ saknar musik om jag inte lyssnat på en dag?
4. The Vampire Diaries. Skulle dock säga att det var värre förut då jag kunde ligga 8 timmar i sträck och kolla, men alltså jag ägnar tvd minst några tankar varje dag.
5. Mina vänner. Vet inte riktigt vad jag skulle göra utan dem faktiskt. 
6. Hästar & stallet. Hur töntigt det än låter så är det det (upprepat ord -.-) som jag älskar att göra och när man kommer till stallet så släpper man alla problem, alla är liksom glada & trevliga, det är sjukt mysigt och jag har varit där varje vecka i 9 år, 18 terminer, jag är 100% trygg där.
 

Träning

Permalink Kategori: Träning
Hej på er!
Idag var jag & Erika och gymmade, gick väl ganska bra, ett av de bättre passen på länge. Men jag har sånt jäkla problem med att veta vad jag ska träna? Sedan blir jag typ feg om jag inte känner på det ställe som står på maskinerna för då känns det som att jag kommer gå sönder efter alla som sagt att "tränar du fel får du men för livet". Skulle verkligen behöva en PT, någon som känner sig manad? ;)
 
Men jag tänkte berätta om mina favoritmagövningar aka de enda jag kör hehe.
 
1. Situps med vikt man håller vid bröstet (vikt är sjukt bra för mig för då kan man inte hjälpa till att "dra sig upp" med armarna som jag annars fuskar med). Vill man ha ännu tyngre, ha benen 90 grader upp i luften, man ser störd ut men iallafall jag tycker det blir tyngre.
2. "Shake-situps". Vet inte vad dessa heter men du går upp där det är som jobbigast i situpsen, så vrider du dig snabbt höger-vänster-höger-vänster osv. Sjukt jobbigt efter att man gjort ett tiotal, speciellt om man håller i en vikt.
3. Plankan. Gamla hederliga plankan. Jag kör 1 minut (ibland flera gånger), men man får ju sätta en tid som passar en själv.
 
Jag körde i onsdag situps med 5kg vikt 20x4 & 2 minuter plankan plus lite random utspridda magövningar och fick tränignsvärk haha, jag är inte jättestark i magen men man måste ju börja någonstans, ellerhur? ;)
 
Walrus Workout
everybody observera att jag inte är pro på träning utan utgår från egna erfarenheter och om jag har fel någonstans i något av inlägg jag publicerat/kommer att publicera så får ni gärna säga till! :D

Gårdagens outfit

Permalink Kategori: Outfits
Är det bara för mig blogg.se appen inte fungerar?
God morgon!
Här kommer gårdagens outfit som jag inte fick upp igår pga. att appen inte fungerade. 
och nej jag har inget bättre ställe att ta outfitbilder på haha.
tröja - gina tricot
jeans - crocker (jc)
skor - hummel
sedan hade jag även en tjusig mössa för att dölja mitt hårproblem samt en guldhalsband jag haft i 201232801634829 år (sedan jag var 2-3 kanske?) och jag vet inte vart varken mössan eller halsbandet kommer ifrån! :)
 

mat

Permalink Kategori: Vardag
vad har ni roat er med denna fina dag då? Själv har jag haft en riktigt dålig & konstig hårdag, chillat i skolan, fått B på spanska nationella (uppsats), vart med Erika, ätit världens godaste ceasarsallad samt slängt en godisskål i golvet. Jag måste bara säga det igen - jag lever ett så fabulöst och spännande liv! Men jag ska inte klaga egentligen haha!
Har inte bild på något annat än min pappas sjuuukt goda ceasarsallad, alltså seriöst den slår sådana man äter ute med hästlängder. Är inte så bra på att fota sånadär ljusa, inspo/suktbilder men jag svär haha, sjukt gott!

Godnatt

Permalink Kategori: Vardag

Min eftermiddag & kväll har bestått av gymma & kolla på någon film som började bra men spårade totalt i slutet, den gick på sexan och hette något i stil mer predators tror jag? Inte sevärd iallafall xD men iaf, jag tänkte sova nu så hörs vi imorgon men fler spännande detaljer ur mitt fabulösa liv. Godnatt! :)


hemsidor

Permalink Kategori: Vardag
de hemsidor jag besöker oftast ! :)
1. blogg.se är ju då för att kunna blogga haha :)
2. kenzas.se, jag är fan osäker på varför jag klickar mig in där varje dag. hennes blogg suger ju.
3. ssiren.blogg.se, HEHE jag gillar att läsa min egen blogg! nej men brukar kolla om inläggen ser bra ut, gå igenom arkviet osv.
4. skvallerbloggens.se, för att jag är för lat för att läsa alla bloggar så läser en blogg om alla haha.
5. facebook.se, samma sak som med kenzas blogg, det suger och jag förstår inte varför jag fortfarande använder det.
6. youtube.com, för att kunna dunka i knew you were trouble samt lite andra låtar haha.
7. tumblr.com, har blivit lite av en tumblr-nörd haha. Följ mig, stellasiren :D
8. sannasrum.se, för att hon har en jättebra blogg med bloggdesignstips som jag aldrig kommer ihåg namnet på så måste gå via hennes "riktiga" blogg hehe.

dag 7

Permalink Kategori: Vardag
Dag 7 - Bilder på 5 kända killar som du tycker är snygga
Ian Somerhalder & Paul Wesley
Channing Tatum
Justin Bieber
Paul Walker

Assasins creed

Permalink Kategori: Vardag

Hej på er! Ligger för tillfället och kollar på när min broder spelar AC3 samt slänger ett öga på instagram då & då. Har varit och tränat idag och så skola som vanligt. Livet rullar på utan några särskilda händelser som ni hör haha. Har fixat ett inlägg som kommer upp om typ en timme men jag kände för att uppdatera er om mitt fancy liv redan nu haha c:
Med denna otroligt charmiga bild avslutar jag detta inlägg så hörs vi sen! :)


Dag 6 - Den bästa tiden på året

Permalink Kategori: Vardag
sommar. utan tvekan.
 

Let's have WE

Detta kan bli spännande, vi ska typ plinga i klockor och ha oss så att aa haha..


Längtar tills ni får se den

Permalink Kategori: Vardag
jag är helt sjukt nöjd!

Dag 5

Permalink Kategori: Vardag
Dag 5 - Hur vill du att ditt liv ska vara om 10 år.
 
Eh haha, where to begin. Jag vill ha en fin (inte fin som i dyr utan fin som i jag trivs i) lägenhet som jag inrett mestadels själv och jag vill vara på rätt väg för att nå mitt drömjobb - vd för något kul, just nu för ett bilföretag men det kan ju ändras. Jag vill ha en pojkvän som bor med mig men absolut inga barn än. Jag vill ha en fin bil och självklart körkort. Jag vill ha rest massor och bott utomlands ett år, gärna USA. Jag vill ha chillat runt i världen ett bra tag utan några måsten. Jag vill ha skapat mig massor med fina minnen. Jag vill hålla på mycket med hästar. Jag vill ha gjort de tatueringar jag vill ha. Jag vill att allt ska vara bra & att jag ska vara lycklig. Spontant vill jag ha träffat Ian Somerhalder & alla i tvd men det spelar ingen roll om det har hänt om 10 år, bara det händer ;)

i survived

Permalink Kategori: Vardag
överlevde skoldagen haha! Kan ha att göra med att jag fick gå hem två timmar tidigare för att göra min bilduppgift (älska min bildlärare♥) men ändå ;)
Nu blir det åka till stallet, hoppas på scherzo eller business but we will see. Jag har haft nya hästar varje måndag så det är satan spännande att åka till stallet nu bara för att få se vilken häst man får haha, även fast jag föredrar att veta att jag kommer få rida en häst jag tycker om hehe. Menmen,
orkar inte ens försöka se seriös ut haha
vi hörs sen !

Godnatt

Permalink Kategori: Vardag

Tagga skola då? Eller? Nä. Vi har bild imorgon vilket betyder sen dag (halv fyra) och jag orkar inte haha :( aja, what to do.

Jag kom på att jag inte gjort den där himla påsklovslistan jag sa att jag skulle göra så jag tänkte fortsätta med den imorgon. Dag 4 eller 5 blir det va? :3 iaf, vi hörs då! :)

---------------------------------------
Dag 1 - 10 saker om dig själv
Dag 2 - Din familj
Dag 3 - Hur du var förra året,bild på dig
Dag 4 - Din åsikt om din kropp och hur bekväm du är med den
Dag 5 - Hur vill du att ditt liv ska vara om 10 år
Dag 6 - Den bästa tiden på året är
Dag 7 - Bilder på 5 kända killar som du tycker är snygga
Dag 8 - Det här är jag beroende utav
Dag 9 - Dina åsikter om droger och alkohol
Dag 10 - Dina rädslor
---------------------------------------


Working

Permalink Kategori: Vardag

Sitter och äter lunch i min ensamhet i stallet. Har iofs inez här men hon säger inte så mycket haha. Jobbar till 17.00 idag så jag bloggar då igen, ville bara att ni skulle veta vad jag pysslar med :3


HIgh School

Permalink Kategori: Musik
ingen av dom är direkt mina favoritartister men tillsammans gjorde dom faktiskt något vettigt haha! Lyssna! :) Dock har jag svårt att koppla titeln till låten.. xD
förövrigt kolla vilket slem lil wayne ser ut att vara i den där fiskedräkten (? ser ut som snusmumrikens kläder haha), dör haha, usch! 

css

Permalink Kategori: Vardag
Har igen suttit i närmare två timmar för att få dom där jävla css-koderna att fungera. Har kollat filmer, googlat, googlat lite mer och fuckat upp typ hundra koder. Någon som vet hur man gör haha? 

Onsdagens shopping

Permalink Kategori: Vardag

Hehe bättre sent än aldrig!
Och ja jag ser skitfet ut på bilderna men jag hade just tryckt i mig hur mycket middag som helst hehe.

transparent tröja/kofta/tjocktröja - new yorker
min första såndär pleplumtop vad det nu heter, från bikbok :)

harry potter

Permalink Kategori: Vardag
Ska strax bege mig mot alleplan för att införskaffa något att äta till Harry Potter som jag & Erika tänkte kolla på denna fina afton. Vi ska bara komma överens om hur det är bäst att ta sig dit haha .. xd
 
hade iallafall en kanondag idag med Erika, var sjukt kul att för en gångs skull chilla runt på snowboard utan att slå ihjäl sig. Försökte mig även på att "raila" vet inte vad det heter, åka på sån där trä/metallgrej men det gick väl sådär haha! Gick en gång iaf :) Vi körde 4 timmar och det räckte, är helt stört mör i kroppen och känner att träningsvärken kommer vara olidlig imorgon, but it was worth it!
 

Chillar

Permalink Kategori: Vardag

Har det rätt bra! :)


Wtf

Permalink Kategori: Shopping

Vad händer med statistiken? :o but i love iiit! :3

Hej på er iallafall! Nu sitter jag och kollar på någon film på sexan, verkar inte jättebra men jaja. Har inget att blogga om för sekunden men innan jag gör och lägger mig tänker jag fota det jag köpte igår! Så kolla in senare :3


Can't sleep

Permalink Kategori: Shopping

Usch vad arg jag är på mig själv. Planen var att jag skulle gått upp halv sju imorgon (idag) & åka till stallet för att fota Erica & de anda beridarna när dom hoppar sina ponnysar, men gissa vad? Jag kan inte sova! Assurt, jag var fett taggad men jag känner att det blir för lite sömn om jag ska gå upp om mindre än fyra timmar liksom.

Meen för att muntra upp dystert inlägg:


Lisa & Izzy

Bild från när jag & Erica var med till enköping när Lisas gang höll morgonträning. 
Älskar ljuset i det ridhuset, tänk om alla hade haft sådant ljus!
©

hello

Permalink Kategori: Vardag
känner att nu vill jag ha bort den där fula bilden i förra inlägget som bild man ser såfort man öppnar sidan, så let's blogga!

hej på er iallafall, hoppas ni haft en bra dag! 
Jag var i Haninge centrum med Erica idag, vi klippte oss, fikade & shoppade, jättetrevligt! (nu lät jag vuxen). Iallafall, så blev jag inte jättenöjd med min klippning men det funkar I guess, provade en """""""""""ny"""""""""" sak, lite kortare lugg, men jag venne.. Mitt ansikte ser så runt ut. Ser dock bättre ut efter att jag kom hem, antar att vinden hade förstört frisörens frisyr haha! 
haha ja jag gillar att hålla min telefon snett, och ja jag vet att det antagligen är de värsta före & efterbilderna ever men nu fick det bli så haha, man ser ju skillnaden iaf x)
Jag visar vad jag köpte i ett annat inlägg, stay tuned! :)

Dag 4

Permalink Kategori: Vardag
Dag 4 - Din åsikt om din kropp och hur bekväm du är med den.
Alltså, jag tycker inte illa om min kropp egentligen, den funkar ju. Men jag skulle ljuga om jag sa att jag började träna för att jag vill må bra - klart jag tränar för att få en snyggare kropp. Jag skulle vilja ha smalare ben, ha abs och enorm röv, se ut som inspo-tjejerna på träningsbloggar liksom. Man får väl hoppas att jag kommer dit någon dag och då kommer jag vara nöjdare än nöjdast med idag, tja.. Haha den funkar, är väl helt okej bekväm med den! :)
måste erkänna att jag ser ut att ha lite väl högt självförtroende på denna bild ↓ xD

dagen i punkter

Permalink Kategori: Vardag
» vaknade 8, usch omställning från att ha vaknat 11-13 tidigare dagar.
» chillade runt i nacka forum ett tag och köpte de tröjor ni ser i inlägget under.
» åkte hem, bytte kläder och gick/åkte till stallet.
» red scherzo! :D har dock gått bättre men det var kul att rida honom igen! ♥
» gjorde nyttiga scones till middag. Jag står fast vid mitt ord, alla nyttiga grejer som även finns i onyttig variant... det onyttiga är SÅÅÅ myckt godare, seriöst smaka aldrig rågscones, usch!
» kreativiten flödar så nu tänkte jag sätta mig med en ny bloggdesign! :)

New in

Permalink Kategori: Shopping

Den gråa är från gina & den svarta är från vero moda! :)


miss you guys

Permalink Kategori: Vardag
känner spontant att när typ påsklovet började åkte några av mina stammisläsare iväg, och jag tycker helt ärligt ni kan komma tillbaka för ni sänker min statistik.. xD

Dag 3

Permalink Kategori: Vardag
Dag 3 - Hur du var förra året,bild på dig
Oj, jag skulle säga att jag var typ som jag är nu. Lite sämre själförtroende då bara samt att jag var omognare då (säger dock inte att jag är "mogen", usch fult, nu heller då men aa). Förra året var jag också mycket mer ointresserad av killar eller vad man nu ska säga, trivdes liksom bra som singel vilket jag iofs gör nu också men nu känner jag att det vore mysigt med en pojkvän också! :) Förra året var mitt hästintresse helt annorlunda också, jag red mest för att det var kul, inte mer än det. Nu är det verkligen TAGGA TISDAAAAG haha! :)
"fin" bild på mig för faktiskt nästan precis ett år sen! :)

haha så jag

Permalink Kategori: Vardag

HAPPY BIRTHDAY BLOGGEN!!

Permalink Kategori: Vardag
Idag fyller min lilla blogg hela ett år haha, grattis bloggen eller vad man nu säger då. Skapade denna blogg första april (min blogg var menad att bli ett skämt, haha nej men) klockan 16.16, det är helt sjukt egentligen att jag har hållit igång denna usla blogg så länge nu, genomsnitt 20 läsare per dag typ xD Menmen, det är kul att kunna kolla tillbaka i arkivet och se vad fan jag pysslade med för ett år sen, det är typ det bästa med att blogga, att man får ett arkiv med en "offentlig dagbok" :3 Jaja, återigen, congratz my lovely blog! :*
 
 
 

RSS 2.0