kemi

Permalink Kategori: Vardag
sitter i skolan just nu och har kemi, slutar snart dock så det är skönt :) 
dagens planer:
» åka & träna
» plugga
» åka & hämta dennis från cityterminalen
fabulous life, vet att ni är avundsjuka ;) men nu slutar vi typ så vi hörs seeeeen
 
 

ibra

Permalink Kategori: Vardag
red Ibra igår och man kan väl lugnt säga att det gick.. mindre bra haha. Men han är svår för mig då han inte funkar på för stora hjälper och mina hjälper är typ enorma så vi blir lite oense haha.. Men Anna sa att han såg riktigt fin ut ibland så får väl tro på det även fast det kändes som att hela passet gick käpprätt åt helvete xD
 
Söt är han iallafall!
 

my sunday

Permalink Kategori: Vardag
Kom hem från Dennis igår kväll, inte alls kul att åka hem och var såhääääär nära på att ringa och be någon jobba åt mig så jag kunde stanna en dag längre. Men tänkte att nu måste jag faktiskt skärpa mig, har bytt bort lite väl många jobbgånger nu. Så hem blev det och så jobbade jag idag. Gick bra, vi var till och med klara innan 17.00 så det var skönt. Åkte hem & bakade snoddas (mockarutor) (jag var sugen okej) som jag tänkte äta medan jag kollar på det nya vampire diaries avsnittet sen! Men nu ska jag bara mysa ner mig i min säng tills det är middag, hörs sen! :)

det ser svinäckligt ut men jag lovar det är gott!

erica & jonte

Permalink Kategori: Vardag
två bilder som Erica även har i sin header, dör vad söta dom är :')
 
 

spontanius

Permalink Kategori: Vardag
hade inte planerat någon ålandsresa denna helg men nu blev det så haha. Så om en timme börjar jag min hundra år långa färd för att träffa Dennis men innan det tänkte jag blogga lite och typ fixa lite med en grej i photoshop. 
Tänkte bara uppdatera med vad som händer och jag har faktiskt fixat tidsinställda inlägg denna gång så ni typ 3 läsare har något att läsa medan jag är borta ;)
bara för att jag har bildbrist så får ni en bild på den fina båten jag ska åka ikväll. äckelbåt, så jävla tråkig haha :(

ny design!

Permalink Kategori: Vardag
klicka f5 everibodii! haha bilderna hann ju typ bli gamla för att jag var så jäkla seg på att lägga upp den haha.. Men nu är den iallafall uppe, vad tycker ni?
Tänkte iaf prova att lite bredare inlägg den här gången, så att man kan ladda upp bilderna i 700px. Det största jag någonsin haft, så det blir spännande haha. Men det är så snyggt med breda bloggar så var nästan tvungen att prova ;)
 

hästabstinens

Eftersom det är föreläsningsvecka innebär det att jag inte ridit/petat på en häst på typ 10 dagar, så började få lite abstinens. Åkte därför till stallet för att kolla på Erica & Jonte men jag hann före Erica (åka direkt jo tjena ;)) så nu sitter jag och.. Typ laddar telefonen i futten #thuglife
Men aaah, venne vad jag ska skriva mer så vi hörs sen :) 



He estado enfermo

Permalink Kategori: Vardag
ja det där med att blogga gick ju bra.
Aja, kom hem i söndags efter världens mysigaste helg hos Dennis, seriöst var inte alls kul att åka hem. Redan på bussen hem började jag dock få huvudvärk och dagen efter vakande upp med feber, huvudvärkoch halsont i måndags.Så har varit hemma ända till idag men imorgon blir det gå till skolan, är seriöst taggad haha.. Blir så sjukt rastlös av att ligga hemma, det är mysigt första dagen men sen tröttnar jag haha.. Äntligen slut på de! :)
nu blir det ett avsnitt breaking bad (som jag börjat kolla på nu medan jag varit sjuk, ganska bra serie faktiskt. Dock inte i klass med tvd men ändå ;)) och sen blir det sova. Så säger godnatt redan nu så hörs vi förhoppningsvis imorgon :)
 

on my mothers jobb

Permalink Kategori: Vardag
hello babes ;)))
driver haha, men iallafall, hej på er. Sitter på mammas jobb nu i väntan på att hon ska jobba klart och sedan ska vi ta en snabbis på stan innan jag slutligen sätter mig på bussen för att sedan åka till åland och en efterlängtad pojkvän. Så ikväll blir det sedan mysa med honom men imorgon är planen även att jag ska hinna träffa Malin också :D sedan på söndag bär det av hem igen och då blir det typ chilla gärnet, brukar vara rätt trött när jag kommer hem haha. Så där har ni helgens planer, ska försöka blogga även fast jag är på åland men det brukar gå sådär haha.. We'll se;)
vadå att jag ser likadan ut på varje bild? förstår absolut inte vad ni menar :o
 

sexy pics

Permalink Kategori: Vardag
förlåt för värdelös uppdatering, jag sitter på spanskalektion nu men efter att jag slutat ska jag sitta på mammas jobb i typ 3 timmar så då skriver jag ett lite längre & seriösare inlägg.
Nu får ni några snygga bilder på mig (& Erica) ;)
 

dagen

det går bra med det här att blogga, varannan dag ;) jag försöker iallafall haha!
dagen då, började 8.20 = uppgång 6.15! Vidrigt.. Men gick iallafall i skolan 8.20-15.30 utan att något speciellt hände, förutom att jag råkade kasta iväg mitt kaffe jag köpt pga. att jag typ studsade (fråga inte) mellan dörren & min kompis Marta och så vart det kaos.
 
Annars förflöt dagen somsagt utan problem och efter att jag slutat åkte jag hem, körde till stallet & red Barberini. Gick väl ganska bra ändå, kul att rida honom! :) Vi jobbade med att kunna ställa åt vilket håll man vill på tex. volten vilket jag tycker är riktigt tråkigt om jag ska vara ärlig men what to do liksom, fick göra det bästa av situationen :) Nu sitter jag hemma, tänkte plugga matte & ska äta snart i väntan på att Erika ska komma hit så ska vi göra chokladbollar. :)
gammal bild på mig & barbie!

snyggingar

Permalink Kategori: Vardag
 

sneakpeak

Permalink Kategori: Vardag
Jag tänkte bara blogga lite snabbt innan jag börjar kolla på film (eller ja, "film". Ska kolla det nya avsnittet i rackartygarnas serie hehe). Gissa vad jag har gjort sen jag kom hem från skolan? Inte har jag gymmat eller plugga iallfall, vilket var planen att jag skulle göra haha. Men jag har däremot kommit en bra bit på min bloggdesign! Är jättenöjd hittills iallafall och om jag fortsätter i den här takten så kommer jag kunna lägga in den i helgen. Så det är naajs, hoppas att ni gillar den lika mycket som jag gör bara!
sneakpeak:
 

spanish

Permalink Kategori: Vardag
hola bloggen! ;)
Sitter i skolan och har spanska, världens längsta & tråkigaste lektioner... tänkte skriva lite om dagens planer! Jag ska först överleva skoldagen, går fucking 9-17 idag, Sen hem & byta om i princip och sen åka & gumma. Efter det hem & sova, är helt stört trött haha... Ska försöka hitta tid till att blogga också! :) 
Men slutade nu så ska gå och äta, vi hörs så länge! :)



RSS 2.0