Faf6

Permalink Kategori: Tips

Jag och isa var och såg fast 6 idag, jag dör för dom filmerna. Fast 6 var helt sjukligt bra och according to the end så kommer det bli en sjua också, så jag är typ överlycklig :D vill inte spoila något men gå och se!!!


Day 2 - 9 things about yourself.

Permalink Kategori: Vardag
1. Jag heter Stella Johanna Sirén
2. Jag försover mig typ alltid
3. Jag kommer typ alltid försent. Säger jag "kommer 15.00" så kommer jag 15.10, standard
4. Jag är född 21 juli 1997. Födelsedag om 50 dagar wehu
5. Jag har ridit sedan 2005
6. Jag har även gått på friidrott, tennis, badminton, dans, piano, tvärflöjt & scouter samt provat på balett & fotboll en gång.
7. Jag är typ mer finsk än svensk
8. Jag har landställe i åbolands skärgård (finland).
9. Jag har aldrig haft ett förhållande

Day 1 - 10 ways to win your heart.

Permalink Kategori: Vardag
1. Vara brunhårig samt längre än mig
2. Vara rolig & vara trygg i sig själv
3. Vara duktig på något, dataspel räknas inte :b
4. Vara vältränad, har dock inget behov av enorma muskler men så att personen liksom inte är.. tjock/mullig.. haha ytlig jag är
5. Bra klädstil
6. Vara positiv och öppen för att göra saker. Hatar människor som letar anledningar till att inte göra saker och människor som är konstant negativa
7. Bra musiksmak
8. Fint hår (har inget emot snaggade om man passar i det dock)
9. Ha båda fötterna på jorden. Satan vad gay det låter men hatar när folk tror för högt om sig själva eller liknande. Dock vet jag inte om jag alltid är så nere på jorden men jag hatar iaf när andra inte är det xd
10. Vara charmig
 
Gärna se ut typ såhär:
 

Men vad jag är duktig

Permalink Kategori: Träning

Nästa gång ska jag tamefan (lol) springa hela! (Y)


tidsinställda

Permalink Kategori: Träning
Har suttit och skrivit lite tidsinställda senaste timmen då jag inte hade något bättre för mig (läs: orkar inte plugga) så tänkte att varför inte. Nu känner jag mig dock skittrött och helt mos i huvudet så tänkte gå ut och typ powerwalka lite/springa då jag inte orkade åka till gymmet idag. Vet inte ens om mitt kort fortfarande gäller, lol.
Jag bloggar sen när jag kommer hem igen!

lista

Permalink Kategori: Vardag
Day 1 - 10 ways to win your heart.
Day 2 - 9 things about yourself.
Day 3 - 8 things you want to do before you die.
Day 4 - 7 things you think about often.
Day 5 - 6 men you think are very good looking
Day 6 - 5 things you like to do.
Day 7.- 4 things you think are attractive.
Day 8 - 3 things you think are unattractive.
Day 9 - 2 favorite songs.
Day 10 - 1 confession.
 
HEHE. listor ♥

Syslöjd

Permalink Kategori: Bloggrape

Hola det är erika här ochjag har tagigt Stellas Bobo :) medanskon sitter och syr!"


Business

Fick just en bild av Jenny (http://jennylundgrens.blogg.se) som hon tog i söndags och kolla vad söt business är! Man typ smälter ju, nuttis. Han ser ut att vara jättebebis med noll kontroll på benen :*


I thought love was out of reach until I got her

Permalink Kategori: Vardag

Skall åka in till stan och prova balskor med min mor strax. I min frånvaro kan ni lyssna på denna låt, helt fruktansvärt bra! :D

 


Love And Hate

Permalink Kategori: Vardag
Love:
1. Ljudsystemet jag snodde av min bror idag. That baaaas!
2. Tävlingen idag. Nöjd!!
3. Bra musik
4. Det är satan sommar nu!
5. När man tränar samtidigt som man har kul. Typ jobba i stallet. SÅ jääkla jobbigt men det är även sjukt kul och du märker inte alls att du tränar. Ändå använder du hela kroppen hela dagen.
 
 
Hatar:
1. När man frågar efter musiktips och får "kolla min spotifylista" som svar. SÄG BARA EN FUCKING LÅT
2. Bokredovisningar
3. Min design jag jobbar med just nu samarbetar inte
4. När man får en jättebra idé på ett blogginlägg men glömmer bort det
5. Människor som letar efter anledningar till att inte göra saker. 

KM 70cm business

Så jääkla nöjd! Även om jag fickl 8 fel och lite mindre snygga avbrott så kom jag runt och det, mina vänner, trodde jag inte skulle hända efter att ha ridit fram världens jobbigaste häst på framridningen. Han var jätte"bakåt" och ville inte alls samarbeta fram en fräsch galopp. Men inne på banan flöt det på fint, lite långsamt framför men han sög tag jättefint i hindren så jag antar att han inte led av det haha. Så jäkla stolt att jag kunde samla ihop mig själv såpass mycket att jag aldrig tvekade och jag kunde innan hindrena räkna galoppsprång så jag kunde på ett ungefär se vart han skulle hoppa av och kunde därmed följa med ganska bra i alla fall. Tar på mig vägringen och rivningen var inte ens Business, det var jag som stötte i hinderstödet så att bommen skakade av hållarna haha, fet fail på den menmen :P Det enda som stör mig är hur Business andas?! Låter som att han håller på att plågas till döds eller något x)

movits

Permalink Kategori: Vardag
åh, älskar hur flummiga mina mobilbloggar blir ♥
anyways, igår var jag & Erika på movits som spelade på grönan, det var fett kul även om jag kände igen typ 3 låtar. När konserten/spelningen var slut så kom Erica & Kim och vi chillade runt på grönan tills det stängde. Alltså insane, för att citrera mig själv så "på alla andra åkgrejer så skriker jag för att det är kul. På insane skriker jag för att jag är rädd". Jag är så jäkla rädd när jag åker den men shit vad kul det ääär.
Iallafall så åkte vi hem, jag kände att jag verkligen levde upp till min ålder där jag satt på bussen & tunnelbanan och sög på en såndär stor polkagrisnapp. Men att yålå, dom är goda. Kom hem runt tolv och somnade vid ett :)
grönan & på bilderna under jag & Kim (btw Kim som fotat, min telefon dog)

solar

Permalink Kategori: Vardag

vilket underbart väder!! Ligger ute och solar men ska strax börja fixa mig inför att åka till stallet och leda ponnysar :) sjukt otaggad sedan jag märkte att man behöver typ bara gå ut en sekund så får man rand sen.. Och nu ska jag klä på mig ridbyxor och massa kläder och springa omkring inomhus. YAY. Nej men det ska nog bli kul haha, bara jag kommer iväg så brukar jag tagga till :)

Min utsikt från solstolen haha


movits

Permalink Kategori: Vardag

Jag & Erika sitter nu och väntar på bussen. Vi ska in till grönan och kolla på movits samt typ äta på donken haha :) så kommer förhoppningsvis bli en bra kväll! Hoppas bara att movits kör några vettiga låtar som man känner igen för annars kommer jag stå där och ba "ahapp najs det här " .. Menmen, nu kommer bussen så avslutar här :)


matkoma

Permalink Kategori: Recept/Kost

Vet inte om ni visste det men jag försöker äta lite lchf-inspirerat när det finns möjlighet. Idag fanns möjligheten och jag åt verkligen världens godaste måltid just, laxbiffar, sallad, avokado, gurka & morot. Svingott och nu är jag sjukligt mätt haha!


spindel var fjärde minut

Permalink Kategori: Vardag
hej på er!
tänkte berätta lite snabbt om dagen och gårdagen så att ni vet vad som hänt i mitt spännande liv!
 
onsdag: dagsverke! Jag och Erica dagsverkade i stallet mellan 7-16, gick bra. Vi städade foderkammaren vilket var nödvändigt om man säger så. För skojs skull räknade vi spindlar vi såg och vi såg 30st om inte mer. På 2 timmar då alltså, så 1 spindel var fjärde minut om jag räknat rätt. Riktigt onajs för oss som inte direkt är best buds med dom åttabenta äcklen. Iaf, vi stannade kvar för att kolla på när Isa red Schero mellan 17.10-18.00 & sedan kollade vi på nybörjargruppen samt hjälpte till lite. Jäklar vad duktiga dom var! 3e gången och dom kunde redan rida lätt. Det tog frippelt så långt tid om inte mer för mig haha. Åkte vid 19.00, så 12 timmar i stallet! Men det var iaf en jättemysig dag :)
iphonekameran♥ men smuts iallafall haha
ser ni spindeln?
 
idag: orienteringsdag i flaten! Mycket spännande att hitta dit, men vi kom fram i tid och det förflöt på ganska bra. 44 minuter på A-banan vilket resulterade ett A- vilket fortfarande är ett A, så jag är nöjd haha. Åkte hem, åkte till skolan för att hitta en balinbjudan, åkte hem & fixade Malins design.Nu ska jag trotsa regnet och åka till Erika för att göra middag, vi tänkte improvisera fram laxbiffar så vi får se hur det går haha!
bilder som vägrar rotera sig </3

dålig update

Permalink Kategori: Vardag
bloggar om allt som hänt strax men nu sitter jag och fixar på en design och det funkar inte så är sjukt irriterad haha. bloggar sen!
 

business

hoppade business idag och det kändes faktiskt bra, kände mig lugn lektionen igenom. Kan bero på att det var typ cavalettihöjd så Business hade kunnat gå över om han velat det haha, men kände att jag hade ändå en gnutta kontroll så det är bra haha! Ska ju tävla honom på söndag så jag fick lite tips av Lisa så det + att lektionen gick bra gör att jag känner mig ganska lugn inför söndag, känner att jag låter som en besserwiesser (hur det nu stavas) så jag avbryter här haha.
 
Film från när jag burnade runt en 70bana med business senast, på nyårscupen. :)

Let's do this

Anmäld till tävlingen på söndag, check!


en bra bloggs innehåll

Permalink Kategori: Vardag
Jag är helt medveten om att mina egen blogg inte uppfyller alla dessa kriterier men detta är iallafall vad som får mig att fastna för en blogg:
 
1. Bra uppdatering. Behöver inte bombas med hundra inlägg men gärna 3 iallfall.
2. Bra blandning. Deppinlägg, "jag-tror-jag-är-psykolog"-inlägg & bombning med collage är tråkigt, vardag är bara intressant om man lever ett händelserikt liv medan musik, dagens oufit, fina bilder, åsikter, recept & träning är i princip alltid kul/intressant.
3. Välgjord design. Alla designer faller mig inte i smaken, men även en välgjord, enligt mig, ful design är bättre än en slarvig design som ser ut att vara gjort i paint. 
4. Ha passion for writing. Man märker direkt när en person tröttnat.. 
5. Skriva vettigt. Gärna med en personlig prägel men jag hatar när folk inte kan stava, använder en konstig meningsuppbyggnad eller bara skriver allmänt störande.

work

Permalink Kategori: Vardag
jobbade 7-17 idag, 10 timmar och det känns i kroppen. Hann även klämma in en nyttig privatlektion på scherzo där :) Iaf, efter att ha jobbat i hundra år så kom jag hem, åt tacos, duschade, lade i hårinpackning, geggade på ansiktsmask och nu har jag precis kollat säsongsavslutiningen av tvd. Vet ni hur obehagligt det är att gråta med aniskitsmask?? Inget att rekomendera! Något jag däremot rekomenderar är att ni kollar säsongsavslutningen av tvd. Jag. Hade. Aldrig. Kunnat. Gissa. Mig. Till. Slutet!! 
jag i slutet när jag satt där och grät med min ansiktsmask helt förstörd och skräckslagen av slutet, på det helt slut i kroppen av dagens jobb.

sorry grannar men denna låt är så sjukt bra

Permalink Kategori: Musik

lchf kladdkaka

Permalink Kategori: Recept/Kost

200 g mörk choklad (70% eller mer)
200 g smör
1 dl sockerersättningsströ (tex sukrin eller stevia)
2 tsk vaniljsocker
4 ägg

Smält smör och choklad på låg värme (i samma kastrull)
Vispa ägg, strö och vanilj riktigt luftigt.
Häll chokladsmeten i äggsmeten och vispa en stund.
Häll i kladdkakeform (ni vet sådan med avtagbara kanter) och grädda i 200 grader i 6 minuter.
Låt stå kallt ganska länge, ju kallare desto godare! Den ska vara typ megakladdig, våran dallrade fortfarande när vi tog ut den ur ugnen.

Denna kladdkaka var faktiskt jättegod, kanske inte den nyttigaste med tanke på chokladen & smöret men man slipper iallafall de tomma kalorierna från socker & mjöl. Och man kan ju faktiskt ta en mörk choklad som inte innehåller något socker, så har man en nästan nyttig och supergod kladdkaka!

Recept & bild (lyckades inte få en egen) hittat här: http://56kilo.alltforforaldrar.se/lc-lchf-kladdkaka/


school

Permalink Kategori: Vardag

Är i skolan just nu like alltid, och blä på mitt humör... Har energibrist tror jag haha. Men planerna för dagen är skola, åka till centrum, träna & sen åka till stallet. Sen ikväll kommer Erika till mig så ska vi fixa deras (sohappytogethers) design. Och sedan ska jag försöka blogga haha. Men jag har en idé som jag lägger upp såfort jag får tid, så kolla in igen senare idag! :)

Jag, Erika & Erica på gymmet igår.


Visste du att?

Permalink Kategori: Vardag

- jag har typ inga komplex, självklart är jag medveten om att jag inte är perfekt men palla må dåligt över något man inte kan ändra
- jag avskyr när folk skriker ut negativa saker i klassrummet
- jag känner mig fett missplacerad när jag umgås med folket i min klass. Alla är jättesnälla, det är inte det utan jag har liksom inte gemensamma intressen med någon av dem
- jag älskar mitt hår. Det är platt naturligt, har en fin färg naturlig och det växer snabbt
- jag och Erica gjorde en halvnyttig kladdkaka idag. Lägger upp receptet imorgon!


Right now

Hej bloggäääään!
Min blogg känns som en hästblogg idag men detta är vad jag pysslar med för tillfället. Hörs när jag kommer hem!


baståsen

i sommar ska jag vara så cool att jag åker på ridläger haha, jag ska åka till baståsen som ligger i västerås med Malin! Är astaggad, det är ett fälttävlansridläger, alltså ska man ut och hoppa i naturen och wääh, vill dit nu. Malin har varit där två gånger innan så jag snor lite bilder från henne, ser det inte helt grymt härligt ut?
 

Träning

Permalink Kategori: Vardag

Åkte till gymmet med lite obestämda planer på vad jag skulle göra, hade helst velat ligga hemma och kolla på prison break som jag precis börjat kolla på. Men jag släpade mig dit och beslutade mig för att kompromissa lite. Så ställde mig på löpbandet och tog en powerwalk samtidigt som jag kollade på prison break haha xd sedan åkte jag hem och jäääävlar vad moppen gick bra! 50 på raksträcka, har aldrig hänt förut och nu hände det flera gånger! Haha så min kväll slutade ganska bra, om man säger så hihi :3


Dagens outfit

Permalink Kategori: Outfits

Tröja - mina utan tvekan mest använda tröja, från gina tricot!
Byxor - mina utan tvekan mest använda byxor, dr.denim som jag köpte från nelly.com
Skor - converse


to

Permalink Kategori: Vardag

Vaknade vid 9 idag, sög ganska hårt då vi börjar 8.30 och hade nationellt prov 9.05 .. Kom fram till att det inte var värt att stressa till skolan och komma inrusande mitt i ett prov, så jag chillade hemma, duschade och åkte sedan till skolan för att gå till barnsjön och tillbaka i min ensamhet. Skoldagen var chill och sedan åkte jag hem, åt lite och sedan åkte jag & Erica till stallet där jag hoppade business och chillade runt. Nu sitter jag hemma och glor på tv och undrar hur tiden kan gå så jäkla snabbt?
Jag lägger upp dagens outfi alldeles strax, stay tuneeeeed


Middag

Permalink Kategori: Vardag

Hej bloggen!
Håller på att göra middag nu, ska strax åka och träna så jag uppfann en proteinrik biff som jag hoppas blir god haha. Improviserade lite med köttfärs, kvarg, ägg, havregryn, vitlök och lite kryddor. Vad tror ni haha? Kan säga om den blev god eller inte sen ;)

Annars då, skoldag som gick snabbt då vi hade håltimme på engelskan så jag och Emma gick hem och åt god lunch samt kollade på film (pitch perfect<3) och sen tillbaka för att skriva ett hemkunskapsprov som var lite.. flummigt. Sen hem igen för att kolla slutet på pitch perfect (vi hann lnte se hela) & sola. Och nu steker jag som jag sa mina köttfärsbiffar samt ska åka och träna efter det. Jag vet, ni är avundsjuka på mitt händelserika liv, haha ;) nej men nu skall jag återgå till mina biffar, hörs sen! :)

Springer runt i shorts, underbart!


Home at last

Permalink Kategori: Vardag

Kom hem runt 10 kanske, är svintrött nu dock så ska sova. Imorgon komme uppdateringen vara tillbaks som vanligt, har massor att blogga om nu när jag inte bloggat på ett tag (3 dagar, wow), men nu sova!

Det är nu alla lägger upp en fett porrig bild när dom ligger i sängen och åmar sig men nu är det så att jag för det första sover i pappas gamla tröja och då ser man inte klok ut, och för det andra så är jag trött och för det tredje så ser jag ut som skit när jag sover. So #fuckperfection eller vad det nu är Viktor Frisk säger och godnatt mina vänner!


Grilltime

Permalink Kategori: Vardag

Hej alla trogna followers som fortfarande läser min blogg! Sorry att jag inte bloggat på typ 100 år men visst.
För att få rubriken att mejka sense så ska jag alldeles strax åka och grilla med Malin, Ina & Carro. Kommer säkert bli jättetrevligt men nu skall jag dra så vi hörs sen! :)

Gammal bild


Aland Islands

Permalink Kategori: Vardag

Skall gå på båten till Åland alldeles strax, ska försöka blogga när jag kommer fram men om inte hörs vi imorgon!


Ny design!

Permalink Kategori: Bloggdesign
Vad tycker ni? :D
Själv älskar jag inläggen medan jag blev mindre nöjd med menyn, ska jobba på den någon vacker dag :)

God natt/god morgon

Permalink Kategori: Vardag

Hello everybody!
Jag gissar på att alla som läser min blogg ligger och sover nu men jag tänkte blogga lite ändå. Jag kom just hem och ska gå och lägga mig, har vart hos Emil med hundra andra och haft filmkväll. Var jättetrevligt! :) känner att det här inlägget suger så godnatt haha, vi hörs imorgon aka idag.


everybody say wehooo

Permalink Kategori: Vardag
hola!
sitter för tillfället och broderar (?!) och dunkar lite musik. Kom hem vid halv åtta kanske efter att ha ridit ut (myyys) & cruisat runt lite med Erica & Kim runt fornudden. Chill eftermiddag som nu övergått till kväll och jag har övergått från ung & tung tonåring till tant som sitter och broderar. Mycket kan hända på några timmar, lär er det ungdomar! Haha ne men nu skall jag återgå till vad jag höll på med så hörs vi sen! 
 

picture says it all

Permalink Kategori: Vardag


-> stallet

Permalink Kategori: Vardag
Har suttit och gjort lite bild cruisat runt på tumblr senaste timmen och ätit men känner att jag bör göra något vettigt istället, typ åka till stallet då jag är sjukt taggad på att rida! Så vi hörs sen! :)

gjorde alla läxor + lite till!!!!

Permalink Kategori: Vardag

Haha eller.. xd


working

Permalink Kategori: Vardag
kom "nyss" hem från att ha jobbat i stallet. Gick bra och utan problem, vi var till och med klara lite tidigare än 17.00 så det var skönt :) Något som dock är mindre skönt är hur mycket läxor jag har skjutit upp och skjutit upp och därför måste göra nu. Det jag planerar att göra idag:
- Svenska Bokredovisning (åtminstone hälften)
- Matte inför nationella
Annars är det typ massa mer men det orkar jag inte göra idag. Herregud lite måtta får det ju ändå vara ;)
Nu ska jag iallafall sätta igång så att jag inte skjuter upp det mer haha, vi hörs sen! :)
gammal bild

kan någon ge mig pengar

Permalink Kategori: Vardag
Jag vill ha:
- kläder (gröna byxor, kläder från kenzas märke när de släpps, massa short, massa sommarkläder)
- mopedgrejs (kåpor, höjningssats, sidostöd, "däcktejp" osv)
- ny dator
- smink & hygiengrejs (mascara, sminkborttagning, body lotions)
- surroundsystem (ska passa dator & tv)
- tv (& hdmikabel så att man kan koppla till datorn)
- göra om mitt rum (vill ha det vitt och stilrent med inslag av klara färger)

Förändring

Permalink Kategori: Vardag
Haha vadå att träning & hälsa tar över ens liv. Vaknade, tänkte nu ska jag göra omelett, "shit vad god och bra med proteiner :)". Solade en timme i väntan på att smälta maten. Åkte och gymmade, gick en halvtimme på löpbandet trots att jag glömde headset och höll på att dö för att det var så jäkla tråkigt. Förut gjorde jag verkligen ingenting som var på både jobbigt & tråkigt hahah. Körde på med mitt pass (mage, rygg, axlar), åkte till ica, köpte kvarg, keso, avocado & banan. Liksom när blev jag så nyttig, köpte inte choklad eller mina lilla onyttiga grej? Kom hem, har lärt mig ät keso nu så åt keso & avocado med macka, ikväll ska jag göra en glass med lite proteiner och sådant istället för att äta chips och jag sla även försöka mig på att göra kokostoppar som innehåller proteiner. Livsstilförändrig here we go haha!
det är fan ett under att den där knäckemackan höll, trodde den skulle gå av på mitten eller något när jag åt den haha..


Looking forward

Permalink Kategori: Vardag


everybody's going crazy

Permalink Kategori: Vardag
Händer?
Jag skall tillbringa denna afton tillsammans med Erika, vi har inga planer men vi kommer säkert på något :) har ett inlägg på g som kommer upp under kvällen men jag tänkte att jag kan ju faktiskt slänga in ett inlägg även nu haha. Så nu vet ni mina planer, hörs sen!

Kvällen

Permalink Kategori: Moped

Kom hem från ett härligt benpass vid kanske 19.30 eller något, åt lite och sedan kom Erica upp och övade lite på att starta hennes cross, så sjukt najs att hon också har moped nu! Dock blir jag jäkligt glad att jag köpte skoter när jag ser hur svårt det verkar med att hålla in koppling, växla & ha sig. Menmen, antar att när man lärt sig det så kommer man kunna det i sömnen :b
Nu ligger jag och kollar på film och ska strax sova, är sugen på att gå upp tidigare imorgon och göra en riktigt god frukost så då kan jag lika gärna gå och lägga mig tidigt. God natt på er!

Jag & Erica igår!


"nyttig" tigerkaka

Permalink Kategori: Recept/Kost
Jag fortsätter leta efter en god & nyttig efterrätt/"sötsak" men det är satan svårt det här. Tror det är för att till allt jag provar finns det en onyttig variant som är sååå mycket godare haha! Idag hade iallafall turen kommit till en tigerkaka som inte var den mest näringsrika kaka ever kanske, men den är ju inte onyttig iallafall haha :)
 
Ingredienser:
1 mosad banan
1 ägg
½ dl havremjöl (mixade havregryn)
1/4 tsk bakpulver
½ msk kakao
(½ apelsin)
 
How to do:
1. Blanda banan, ägg, havremjöl och bakpulver. (Krama ur saften ur apelsinhalvan och blanda i)
2. Fördela smeten i två olika skålar och tillsätt kakao i den ena skålen.
3. Smöra och bröa en ugnsform och hällförst i en smet i taget. Rör sedan om försiktigt med en gaffel för att bilda ett mönster om du vill, jag gjorde inte det för jag fattade inte hur man gör haha.
5. Stoppa in i ugnen i 15-20 minuter på 200C.
 
detta var det godaste "nyttiga" bakverk jag smakat hittils, därför tänkte jag att ni kan få ta del av det haha.
enjoy! :)
hittat här: http://foodporn.devote.se/

did you know?

Permalink Kategori: Vardag
jag verkligen älskar öronpiercingar! helt gaalet snyggt! Jag är sjukt osäker på om det passar mig men jag funderar på om jag ska göra lite fler hål i öronen snart, och då inte bara vanliga hål utan typ tragus, helix och sådant :3
♥♥♥
 

Valborg

Permalink Kategori: Vardag

Hej bloggen! Sorry att jag inte uppdaterade igår men nu blev det så.

Gårdagen bestod av skola, ridning & sedan filmkväll. Var jättekul, men kom hem runt halv sex imorse och gick up vid 9.20 för att fota Erica & jonte så energinivån är inte den högsta just nu. Får se vad jag hittar på nu men jag ska iallafall plugga inför so-provet vi har imorgon :)

Vi hörs sen! :)
Bild på the gang igår, sen var emil och med & ralle kom en kort stund också


RSS 2.0