på väg hem

Permalink Kategori: Vardag


skriver mer när jag kommit hem!

breezer & business

var ju ut till Birgittas häst för att kolla in min framtida medryttarhäst idag, gick jättebra! Fick även provrida och det kändes som att det skulle kunna bli både kul & lärorikt att rida henne (Breezer heter hon förövrigt) så är jättetaggad! 
Sen var det iallafall ungdomscup som gällde. Gick bra, dock vann vi inte :( Men 2a av 16 lag är ändå helt ok tycker jag ;) Red business och mina föräldrar kom även och kollade, jättekul för det gör dom typ 1 gång vartannat år så om jag ska vara ärligt var det typ det jag var mest nervös över xd Men ja, nu taggar jag nästa ungdomscup som då ska vara i dressyr! :D

Jag & Business förra gången:

men nu tänkte jag sätta mig och försöka göra en ny design, har gjort flera riktigt enkla och stilrena nu så är sugen på att göra en sådan! Men brukar ha svårt med det för jag gillar mycket & färger men ja, tänkte prova iaf xd
 

jullovsplaner

Permalink Kategori: Vardag
äntligen jullov! Har planer för hela lovet:

imorgon: hästdag! hälsa på framtida medryttarhäst, rida finalen i ungdomscupen! :D
söndag: julmys, ska baka julgodis osv och sen chilla biffen typ
tisdag: julafton! 
25:e peta på min nya telefon
26:e-30e åka till malin :D 
30e-? Dennis kommer hit ♥
1-6:e hästvakt!
6:e heja på Erica i nyårscupen :D
8e skolan börjar igen

men man ska ju leva i nuet sägs det , så kan ju tala om mina planer för .. nu också. åka till alleplan med Erika, köpa choklad och sen hem & göra chokladmousse!
Hörs sen :))
 
 

la ciudad con las amigas

Permalink Kategori: Vardag
hej på er!
kom "just" hem från stan (för typ 3 timmar sen haha), jag, Erica, Kim & Emma sprang runt och letade julklappar för fulla muggar. Jag hittade faktiskt 3 av 4 julklappar så det är jätteskönt. Hann även med en fika på starbucks, åh så sjukt gott. Rekomenderar Apelsin Mockan, skitgod! Annars då? Sen jag kom hem har jag typ lyssnat på musik och hjälpt pappa med hans företag. Ska alldeles strax sätta på ett avsnitt av gossip girl och sen tänkte jag faktiskt försöka sova, gissar på att det inte kommer gå med tanke på att jag har somnat runt 1 två senaste dagarna men det är ju värt ett försök iallafall :P
 våra starbucksmuggar haha, #orre men vad ska man göra ;)

blogga eller icke blogga

Permalink Kategori: Vardag
det är frågan! Är så sjukt dålig på att uppdatera men vill ha en blogg att göra bloggdesigner åt xd men ja, kanske ska försöka blogga denna vecka och se hur det känns?

Blev klar med matte 1 kursen idag. Så jävla skönt, det enda jag hade kvar var muntliga matte natioella vilket jag gjorde idag. Gick nog helt ok :) Åkte efter det hem med Erica och gjorde våfflor, haha lite random men väldigt gott! Vi fixade även hennes design (blev skitsnygg, koll in hennes blogg här: http://ericadale.blogg.se/) och sen gick hon hem och jag kollade på det senaste avsnittet av vampire diaries, varför får damon & elena aldrig vara lyckliga? :( Iallafall, nu sitter jag och väntar på att det ska bli klart och efter det ska jag till stallet och titta på när Erica rider! 
 
 

Sanningar om Stella

Hej! Erica och Emma här.. Vi har känt Stella i 14 år och nu kommer några sanningar om henne:
  • Hon äter gärna smör rakt ur paketet
  • Hon nyser roligt
  • När hon till exempel börjar ett nytt spel på mobilen ger hon 110%, sen ingenting...
  • När vårterminen börjar så har hon ridit i 10 år
  • Hon är grym på att göra mockarutor/snoddas/kärleksmums!
  • Hon hatar barn som låter
  • Hennes pojkvän är grym på motorer, moppar och bilar
  • Hon har/har haft väldigt varierande musiksmak
  • Hon ville ha dip dye förut
  • Är verkligen grym på att fota och borde göra det mer 
  • Sen är hon väldigt söt också! 

well this sucks

Efter typ hundra besök på vårdcentralen och lika många blodprov så kan man konstatera att jag har körtelfeber. (nu lät det som att jag skulle dö eller något hahaha) men iaf, skitsegt.. är verkligen jätteledsen, inte över själva "sjukdomen", skiter i mår ju bra förutom ont i halsen. Men gissa vad? Får inte hålla på med hästar på 1 månad. Bröt ihop när hon sa det haha, men ärligt.. Får inte göra det jag älskar mest av allt på en månad. Får inte jobba, inte rida. Kom direkt att tänka på att kul, skulle jobbat ansvarig för första gången på söndag. Skulle ridit kandar på tisdag. Skulle ridit ungdomscupen nästa lördag. Allt det måste ställas in pga jävla sjukdom. Fett arg haha. Enda positiva är att jag slipper idrotten i skolan :D (#hataridrotten) Haha skitfult, jag sa till läkaren att om jag inte får rida/jobba så tänker jag fan inte gå på idrotten i skolan. Hon bab "nej absolut inte skriver ut ett intyg för resten av terminen" tror inte hon vågade säga något annat haha.. :p menmen, shit blev värsta dagboksinlägget men nu blev det så xd
 
på tal om ingenting, fotade vatten igår och sitter och redigerar bilderna nu så lägger kanske upp dem sen :) 

dagen

Permalink Kategori: Vardag
chillade i skolan, åt på vapiano, Marta fyllde år, hade chill kemilektion, slutade skolan & åkte till mammas jobb, spammade mammas lur med egobilder, jag provade mammas glasögon, jag letade vinterjacka (hittade ingen) & jag letade vinterskor (vill vänta tills efter jag köpt jacka innan jag bestämmer så det sket sig ju haha). Kom hem, åt wok till middag, sitter nu med en kopp te och chillar biffen. Sammanfattningsvis rätt bra dag :)
 
 
 

back from the dead

Permalink Kategori: Vardag
haha 0 besökare idag.. det går bra nu ;)
iaf, hej på er.
Kom just hem efter en mysig helg på Åland. Vi gjorde inget speciellt, firade lilla jul och åkte bil typ. Är dock svintrött trots att jag sovit bra i helgen till skillnad från senaste veckorna, så det blir typ vänta på att middagen blir klar (hhaha åh låter så bortskämd xd) och sen sova. Fett taggad på att sova ensam i min egen säng.. Mycket skönare att sova ensam hehe♥ (dock inte att somna/vakna ensam :c ).
men ja... vet inte vad jag ska sjriva mer, hoppas ni har haft en bra helg! :)
har inga bilder på datorn och luren är död så bjuder på en arkivbild, #hoppasdeok
 
 

RSS 2.0