5 sanningar

Permalink Kategori: Vardag
- jag saknar den period där jag var så utvilad att jag vaknade innan klockan ringde även på vardagar♥ Kände mig som en femåring när jag somnade vid 22 men nu i efterhand inser man hur jävla skönt det var haha.
- jag är jättearg på blogg.se's nya designeditor. Har helt tappat lusten till bloggen & bloggdesign efter att den kom. Funderar dock på att lära mig att koda css & html på riktigt, vore skitballt!
- jag har verkligen mått fysiskt dåligt senaste veckan pga skolan. Tappat hår, vaknat flera gånger på nätterna, inte kunnat sova, gått ner i vikt, ont i huvudet (har aldrig ont i huvudet annars) och ont på allmänt konstiga ställen. Men det börjar bli bättre nu.
- jag har fått fett mycket bättre självförtroende på senare tid. Tror det beror både på att jag har pojkvän nu (har börjat bry mig mycket mindre om vad folk tycker om mig, ärligt jag hade min gamla scouttjocktröja på rosella, alltså finlandsfärjan, förut hahah) och på att jag har och har träffat nya underbara frieendz.
- Jag säger ärligt för mycket. Säger ärligt i ärligt typ varje mening. Typ där. Och i sanningen ovanför. Så fult haha :(
 

vinterjackor

Permalink Kategori: Vardag
sitter och drömmer om en ny vinterjacka.. Har haft min fjällräven i typ 2 år nu, visst den är fullt fungerande fortfarande och inte trasig någonstans men ändååå.
Har dock en känsla av att om jag vill ha en ny jacka måste jag betala själv (åh vad bortskämd jag lät där, lät som att mamma köper allt åt mig annars, jag lovar det är inte så, betalar nästan allt själv) och iaf, har inte direkt råd/vilja att betala hur mycket som helst själv vilket man måste om man vill ha en bra, snygg vinterjacka. Men man kan ju drömma iallafall!

är så jäkla kär i jackan till vänster :')

Annars, jag skulle lätt kunna ha en jacka från hollister men skulle känna mig som en liten fjortis haha. Tycker faktiskt att dom är skitsnygga haha. i-landsproblem

ungdomscupen

 
två bilder från ungdomscupen i lördags, båda fotade av duktiga http://jennylundgrens.blogg.se/! :) Gick ganska bra faktiskt, 55,5 poäng och ritten kändes bra, har fortfarande dålig känsla i hoppningen (är typ inne i en svacka) men det var kul ändåå, och min dåliga känsla syns inte alls på poängen hehe så det är najs. Är faktiskt ganska nöjd med ritten, bra fart och ingen vägran till skillnad från ungdomscupen där jag på samma häst vägrade ut mig hehe. 
men vi hörs sen, måste lyssna på ett ted-talk i skolan nu.. :)

español

Permalink Kategori: Vardag
min uppdatering <3
sitter och har spanska just nu, skitseg lektion haha.. men efter att vi slutat ska jag & Dennis (som är med på min lektion haha) åka och möta upp Isa för att sen åka och titta på catching fire! Astaggad, är inne i någon hungerspels-period just nu haha. Så det är vad jag ska hitta på i eftermiddag, på kvällen vet jag inte vad vi gör men vi kommer säkert på något! :)
 

still not too old to die young

Permalink Kategori: Vardag
är på världens design-humör, men har typ ingen inspiration. Vet inte riktigt hur det går ihop men tänkte försöka mig på att göra någon design nu och för att få inspiration satt jag och kollade igenom mina gamla designer.. Haha har oj vad många olika designer jag haft haft.. Vissa vet jag inte riktigt hur jag tänkte när jag gjorde men jag minns att jag äälskade dem medan jag hade dem haha.. Och sen, påtal om design.. Min första "design". Var jäättestolt över att jag lyckats ändra färger, det hade inte mina kompisar som bloggade lyckats göra. Haha, 2009 ♥
 

händelselöst liv

Permalink Kategori: Vardag
händer i-n-g-e-n-t-i-n-g i mitt liv just nu. Så lite att jag börjar bli stressad över att inget händer haha, då mina vänner, då är det illa! Så orkar inte blogga, vet ej vad jag ska skriva om. Känns tråkigt att skriva om vardagen bara liksom. Men bara för att ha något att blogga om, mina senaste dagar:
 
måndag: chilla gärnet & sen åka till stallet för att rida Azar. Gick.. helt okej. Hade aldrig ridit honom förut och det är alltid svårt när man inte vet vilka knappar man ska trycka på osv. 

tisdag: spanska språkdag i skolan. Sprang runt i gamla stan och filmade lite medan det regnade och man blev allt blötare och blötare haha. Sen hem och rida, hoppade Gordon. Gick fort men det var kul haha. Påtal om kul, något som var lite kul och som jag blev väldigt glad över var när en tjej i min grupp kom fram och ba "hörde att du ramlat av, hur kunde det hända, du som rider så bra". Sånt värmer alltid! :D #låtmigskryta #hastagpåbloggen #yolo #dettaspårade #letsgåvidare

onsdag (idag): skola, hem, ska äta nu och sen ska erika komma så ska vi kolla på The Hunger Games :)
 
random bilder som itne passar inlägget men jaja

haha åh vadå inte fastna på bild

självdisciplin

Permalink Kategori: Träning
Lånar Ericas idé om självdisciplin i en vecka, blir spännande haha.. Skriver en utvärdering nästa söndag!
 
Mina mål:
- Inte äta godis/läsk/bakverk eller dricka läsk (Vet ni hur svår den här punkten kommer bli? Vi har två stora burkar med pepparkakor hemma och pepparkakor doppat i mjölk är påriktigt mitt beroende just nu...)
- Inte småäta & i allmänhet tänka på vad & hur jag äter.
- Inte slösa massa pengar (Kommer bli skitlätt nu när jag inte kan lägga pengar på massa onyttigheter ehehe)
- Gymma minst 2 gånger (onsdag, torsdag) & gå en promenad minst en gång.
 
Tror ni jag klarar det? Kommer sakna mina pepparkakor så det gör ont </3 Men jag vill verkligen bli av med mitt sockerberoende så jag får kämpa haha!
 

bland det bästa med vintern

Permalink Kategori: Vardag

åh älskar ljuuus! finns inget mysigare än att tända massa ljus på kvällarna när det är mörkt & kallt ute! ♥

5 things

Permalink Kategori: Vardag
- Jag hatar att torka upp om jag spiller. Torkar bara upp för att jag vet att det är ändå jag som kommer kliva i det sen.. Förstår inte, på något sätt lyckas jag ALLTID kliva i det jag själv spiller.. Man ba hallå du borde veta att du har spillt där haha
- Älskar annanas, såndär burkannanas som är färdigskuren :D
- Jag & Erica har varit och tränat både idag & igår, applåder till oss!
- Jag har inte beställt mina skolfoton än, tänkte göra det efter att jag skrivit klart det här.
- Jag skulle ge sjukt mycket för att kunna läsa tankar. Fett praktiskt och sen fyfan vad kul haha
en filosofisk bild på det ;)

musiktips

Permalink Kategori: Musik

nytt linne

Permalink Kategori: Shopping
var i stan idag med Marta, trodde jag skulle hitta skitmycket men var inte riktigt å shoppinghumör idag tror jag haha. Köpte iallafall ett linne från Gina Tricot, sorry för hemska bilder och hoppas jag inte skrämmer er för mycket med mitt "i gonna rape you"-face på första bilden.. :p
 

höstlovet

Permalink Kategori: Vardag
hej alla som fortfarande läser min blogg haha :)
haft ett bra lov? det har iaf jag haft, har varit med Dennis hela lovet. Vi har chillat galet, kollat på massa film, åkt massa bil & myst typ. Har köpt mat & godis för typ 600 på en vecka också, haha mår typ dåligt över det seriöst. Har även fått virus på datorn, mår typ dåligt över det också haha.. Något som däremot är jävligt najs är att jag äntligen kommit igång med övningskörningen. Var ute igår med pappa och det gick superbra, jätteskönt :D

Livet rullar på som ni märker. Hade kemiprov (praktiskt prov, vi labbade) idag som gick helt ok, jag sa till läraren att "jag är osäker på formeln" (vi skulle räkna ut en sak efter att vi labbat) och hon ba "men du labbade jättebra" så skrev hon det på mitt prov haha så lär ju inte bli underkänd iaf, känns bra haha :D Imorgon är jag ledig så jag & Marta ska in till stan och shoppa, sen blir det ridning på kvällen. Vet inte varför jag berättar alla planer och allt jag gjort på en och samma gång men nu vet ni iallafall haha. 
 

RSS 2.0