orkar inte

Permalink Kategori: Vardag
orkar inte med dom här seriöst, hahahhaa
bäst är utan tvekan bon jovi! Xd

Hos Malin

Permalink Kategori: Vardag

Jag hann med båten igår! Är lite imponerad av mig själv faktiskt haha :P iallafall så igår så åkte jag & Malin direkt till hennes ridlektion och så kollade jag på den och klappade fluffig katt medan hon red, och sedan åkte vi hem och chillade bara. Idag så har vi inga speciella planer vad jag vet, eventuellt bowling ikväll? Usch jag är verkligen vidrigt dålig på det haha, men det blir nog bra ! :) men först ska jag gå upp, duscha & äta. Vi hörs sen! (:


Film från Romme

Permalink Kategori: Videor
Ihopklippt av Erika
Hon har även några filmer på hennes youtubekanal som ni hittar här! :)

Cordobés

Nu har jag packat klart inför åland så nu sitter jag åter igen här vid datorn haha :) Iallafall, dagens pass på Corre.. Måste säga att det var det bästa pass jag haft på honom, men jag känner fortfarande att det inte riktigt är min typ av häst.. Passar liksom inte ihop med honom, man ,måste vara lugn och sansad och det är ju precis jag, eller? Haha nää, men jag tänkte lista de 5 bra sakerna med passet och de 5 dåliga så man slipper skriva en jäkla roman. Kanske borde säga att vi jobbade med skrittpiruetter och sluta också!
 
De 5 bra:
1. Vågade använda skänklarna för första gången haha! Han är jättkänslig så i vanliga fall har han bara flygit iväg när jag ens tänkt tanken att driva på men idag kunde jag jobba med skänklarna vilket resulterade att jag kunde driva på och bromsa upp honom när jag kände/ville/behövde. Inte för att jag använde det haha (illa!) men kändes bra att veta xD
2. Kände för första gången på 4 pass att halleluja jag gör en sluta haha :P
3. Han sökte sig neråt-ish några gånger. Framsteg från att inte ens ha känt hans mun på ett helt pass!
4. Förstod mig på honom lite mer. Kunde rida mer. Det var kul faktiskt att känna! :)
5. Jag var nära att göra piruetter :D
 
De 5 dåliga:
1. Jag är fortfarande spänd i slutan. Skritten var jättemycket bättre än sist men traven.. Herregud!
2. No offence men den där hästen har jättekonstig galopp. Liten och ettrig och svår att jobba haha.. Men jag kanske förstår mig på den nästa gång jag rider honom? :D
3. Forfarande moments där jag inte har någon kontakt med hans mun.. Väldigt enerverande!
4. Jag är fortfarande feg när det gäller ridning på Corre. Det här med att han är jättekänslig är läskigt haha
5. Känner inte direkt att "kemin" mellan oss funkar vilket är lite tråkigt.. :p
 
Jag hatar förövrigt att säga att jag "jobbar hästen".. låter så jäääääkla töntigt och besserwissrigt! 
Förövrigt två så det blev en jäkla roman det här haha. Men en bild på Corre får avsluta, och förövrigt tre så är det inte jag som rider! Snodde bilden från hemsidan.

let's väcka denna blogg igen

Permalink Kategori: Vardag
nu är jag hemma från en helg i orsa, jätteskönt att vara hemma och jag får mer tid åt att blogga. Eller mer tid och tid men det blir lättare. Svajjigt internet och perioder utan internet alls är fan en plåga, hur överlevde man utan internet?
 
Iallafall, kan berätta lite om de kommande dagarna. Imorgon, onsdag, ska jag först ha privatlektion för Lisa mellan 8-9 och sedan ska jag stressa som fan för att hinna till cityterminalen till 10. Därifrån, 10.10 sitter jag förhoppningsvis på bussen mot ålandsfärjan! Om jag inte hinner blir det åka hem, kanske rida igen på eftermiddagen och sedan chilla. 
På torsdag är jag antingen på åland eller så åker jag till åland. Väl på åland tror jag inte att jag & malin har några planer.. Samma sak för fredag & lördag. Malin går ju i skolan på dagarna så jag ska chilla stenhårt hemma hos henne. Sedan på lördag kväll åker vi till fina stockholm och sedan på söndagen ska vi ha shoppingdag, sedan åker hon med kvällsfärjan hem till åland igen och jag åker hem och sätter antagligen min beninga röv på samma sketna stol jag sitter på just nu haha.

Ska skriva ett till inlägg om dagens ridpass så vi hörs då!
 

Snowboard

Permalink Kategori: Vardag

Åkte snowboard idag! :) det gick faktiskt asbra även om det fortfarande är läskigt haha .. Imorgon ska jag försöka på mig lite svårare backar så om jag inte bloggar på kvällen vet ni att jag dog haha.. Skämt åsido men vi hörs senare, ska hitta något ätbart innan jag typ svälter ihjäl! Förresten gillar att jag alltid drar in döden när jag ska säga vad som händer om det inte går som det ska.. Har nämnt döden 2 gånger i bara detta inlägg.. Fast iofs känns ganska vanligt att dra i döden? Herregud nu ni hör ju , håller på att svälta ihjäl så jag svamlar på om massa saker som makes no sense.. Aja haha, vi hörs! :)


Prosit Tack Varsegod

Permalink Kategori: Vardag

Nyser seriöst hela tiden.. Kommer inte höra ett skit av låtarna i melodifestivalen för att jag nyser så mycket :/
Men annars har jag det bra, själva då? Mil bloggning suger as men man kan ju inte alltid ligga på topp (hehe feel the ironi, jag suger på att blogga haha). Aja om man skulle vara lite engagerad i melodifestivalen då, vi hörs! :)


Sjuk

Permalink Kategori: Vardag

Hej bloggen!
Ledsen att jag inte bloggat något, hehe.
Nu ska jag iallafall gå och lägga mig, hade inte tänkt vara sjuk på lovet och att sova är bästa medicinen, right?! Så ska bara gå och dricka några liter vatten (är helt sjukt törstig just nu, ni kan anteckna det med en blå penna) och sedan blir det sova. Vi hörs imorgon så ska jag försöka klämma fram ett lite mer vettigt inlägg. Godnatt!


Håller på att bli sjuk

Permalink Kategori: Vardag

...och det suger. Så ska bädda ner mig nu med en kopp te och kolla de senaste avsnittet av vampire diaries. Kanske bloggar om dagens ridpass lite senare, gick inte vidare bra idag men det blir väl bra att reflektera lite om det haha! Vi får se om jag orkar!
Men nu ska jag verkställa min te-och-tvd-plan så vi hörs senare! :)


Obeskrivlig ♥

 

shoppingsugen

Permalink Kategori: Vardag
har på senaste tiden börjat känna ett enormt behov av att köpa nya kläder. Har vissa kläder i min garderob som är från sexan typ. Och det värsta är att jag fortfarande använder dom.. Haha så ja, börjar bli dags med nya kläder nu. Men tänkte börja med att tömma min garderob så det tänkte jag göra nu innan jag ångrar mig!
Min blogg kommer bli värsta modebloggen haha, men man får väl säga att modeintresset tar över nu under vintern när man inte kan göra något utan att frysa arslet av sig.
orkar inte fixa något charmigt collage nu men kan istället dra upp det här med rederigeringsfailar igen. Sopor till redigerare jc..
se ut som sims :3

Hemdag

Permalink Kategori: Vardag

Idag är sista dagen i Romme, tråkigt samtidigt som det ska bli skönt att komma hem för jag har verkligen jätteont i ryggen! Vi var lite i funparken igår och jag landade hela tiden med raka ben och jag antar att min rygg inte var helt nöjd med det :P men aa, det har varit kul här iallafall :) det är mest Erica som har fotat så planen är att jag snor lite bilder från henne när hon lägger upp dem, hehe (a)


5 saker du inte visste om mig

Permalink Kategori: Vardag
1. Jag älskar kombinationen grått & klarblått.
2. Jag har blivit värsta hästtjejen igen. Tisdagar är alltid veckans höjdpunkt liksom, älskar att sitta upp och jobba med hästen. Bara för att det gått så bra senaste halvåret antar jag xD
3. Jag tycker inte om barn.
4. Jag är jättedålig på alla muntliga delar i skolan om man jämför med hur min skriftliga standard är.
5. Jag har hittat min drömbil, en mattsvart brabus bullit ♥

Wanties

Permalink Kategori: Vardag
 

Romme

Permalink Kategori: Vardag

Ska strax gå ner och äta, sedan eventuellt gymma! Vi hörs sen :)"


håltimmar

Permalink Kategori: Vardag
hade två håltimmar idag, de två sista lektionerna, så slutade 11.20 idag. Skulle inte lida om jag fick göra det oftare, hehe :D Jag gick i alla fall hem och har packat lite, och nu sitter jag och trycker i mig en pizza. Ska strac fortsätta packa och sen är det Romme! Så jääkla taggad! :D
har verkligen total bildbrist just nu men jag är ju himla snygg så ni kan få en fin bild på mig ;)
ser ju ut som foki hahahahahahah (no offence)

ROMME IMORGON!!!!!

Permalink Kategori: Vardag
förstår. inte. hur. jag. kunde. glömma. bort. det. 
Det är ju typ en av årets höjdpunkter, helt ärligt. 3 dagar fulla av skidning tillsammans med finaste vännerna. Och jag glömmer bort det? Un-fucking-believable. MEEEEN det var tyo världens bästa överraskning, ser fram nästan framemot att packa nu (okej där var jag oärlig) :D men packa är precis vad jag måste göra och precis vad jag ska göra nu. Vi hörs sen! 
 

Semla

Permalink Kategori: Vardag

Lite sent inlägg idag kanske ? Haha aja, hej på er! Ska precis hoppa in i duschen men tänkte blogga först.
Fettisdagen idag! Förutom kommer lätt på topp 3 av bästa med denna vecka. (Först kommer Romme, sedan ridningen och trea semlor ;D). Iallafall, till (antagligen) nästa år tipsar jag er som tycker det är lite mycket grädde på om Borgs bageri. Deras semlor har typ lite mandelmassa i grädden så det blir inte den där brutala gräddsmaken som får mig illamående efter ett tag.
Men vi hörs!

Hann självklart äta upp min semla innan jag fotade den men förpackningen : (haha lol, fan vad töntigt inlägg men aja):


rolig läxa..

Permalink Kategori: Vardag
.. och jag menar det faktiskt! Håller på med bildläxan vilket innebär att få vara kreativ i photoshop, helt underbart. Sedan att det inte gått så bra är dock en annan sak, men jag har sparat alla gånger jag gjort om så hon får se hur jag "prövat mig fram".. Liksom hello A! Ligger på B i bild (helt oförtjänt, men det är en annan femma), och steget till A är att pröva mig fram mer typ.. Så nu jävlar!
Ska göra en parafras (fråga inte) på denna bild:
Min tanke är iaf att istället för ha moln i ögat, ha drömmar där. Så jag har försökt få in pengar, lycka, drömmar, kärlek och vänner på ett snyggt men ännu inte kommit till en punkt där jag är nöjd. Men nu stänger jag av för idag, ska lätt fortsätta med detta såfort jag har tid över. Äntligen en rolig läxa hehe :D
Vi hörs senare, och tack för kommentarerna om bloggdesignen! :D♥

Dagens outfit

Permalink Kategori: Outfits

Vet inte vilken av bilderna som var värst haha, jag skulle behöva en lektion i outfitbildtagning xD men iallafall, dagens outfit:
Jacka: new yorker (den nya jag pratade om)
Body: nelly.com
Jeans: dr.denim
Skor (lol på bilden): Uggs
Armband: julklapp från broder min


 
 
 

ny design!

Vad tycker ni? :D
De koder jag gjort själv är den för footern (skrolla ner, den del där det står © by Stella Sirén) & koden för att placera "0 kommentarer" under rubriken. Inget speciellt men tyckte det var kul att kunna jobba med koder i stilmallen istället för att jobba i kodmallen samt att slippa googla fram koderna för det!
Lämna gärna en kommentar med er åsikt i! :3

Igår

Permalink Kategori: Vardag

Igår var fett rolig, Jag & Erika mötte upp Kim på Ica och så åkte vi gemensamt hem till Erica. Där gjorde vi egen pizza, spelade Picasso (seriöst världens roligaste sällskapsspel!) och kollade på 21 jump street :)

Nu sitter jag i bilen på väg till stallet, ska jobba 11.30-17.00 så är som vanligt sen haha :( men vi hörs sen ! :)


Haninge Centrum

Permalink Kategori: Vardag

Blev en sväng förbi där tillsammans med Erika. Hittade inte tröjan jag ville ha, dock så köpte jag en från new yorker och dessutom ett torrschampoo för dom dagar där man vänjer om håret från att bli duschat varje dag till varannan, mitt hår blir så jääkla fettigt när jag gör det! Iaf, nu sitter vi på bussen hem och chillar, ska sedan via Hemköp och sedan hem till Erica :D jag bloggar nog ikväll, så vi hörs då! :)


american pancakes

Permalink Kategori: Vardag
helloo!
vaknade vid tio idag, chillade lite och bestämde mig sedan för att göra american pancakes. Är kär i den "rätten", seriöst. Men iallafall, höll på och pillade med dom ett tag och nu sitter jag här, redo att lägga in bloggdesignen.
Ikväll är planerna att ha en tjejmiddag-ish hos Erica med Erika, Erica & Kim! :) Så det är dagens planer, och så funderar jag på om jag ska åka till typ Haninge eller något och köpa en tröja som finns på gina som jag vill ha. Vi får se!
Fotade mina american pancakes idag faktiskt, men det ser något otroligt slemmigt ut med all sirap och tinade hallon så jag lägger in en bild från google istället, haha xD
bild: http://junglefrog-cooking.com/american-pancakes-2/
 

Godnatt!

Har hållt på med bloggdesignen hela kvällen, håller på att lära mig hur det funkar att skriva egna koder till stilmallen (alltså inga script eller sådan avancerad skit), det är fett kul och jag kommer utnyttja det till 100% i nästa design jag gör. Meeen iallafall, har gjort 3 egna koder (visserligen sådana som fanns om man googlade men det var kul att skriva ur huvudet xd) i designen jag just gjorde och när jag ändå håller på att prata om designen så kommer den komma upp imorgon eller på söndag! Åtminstone jag är jättenöjd, så vi får hoppas att ni tycker om den! :)
;D
 

Keela

Permalink Kategori: Vardag
En tjej som jag tycker är sjukt snygg är Keela, eller Mikaela som hon heter på riktigt. Hon har lite annorlunda stil och jag älskar hennes hår, påriktigt! Tittar in på hennes blogg då och då och det har jag gjort i flera år faktiskt :p
alla bilder är från keelas blogg, den hittar ni här !

blir mycket musik nu men..

Permalink Kategori: Musik
 

trött

Permalink Kategori: Vardag
Verkar vara någon typ internationell trötthetsdag idag eller något sådant, jag är aastrött, asmånga i skolan var aströtta (inget ovanligt iofs haha, men fler/mer än vanligt) & det känns som att asmånga har bloggat om att "jag är jättetrött idag" osvosv.. Aja, det jag tänkte komma till var iaf att jag är fett trött haha, och vem är då så dum  att hon går och lägger sig i sängen? Så nu har jag sovit två timmar och jag kommer säkert aldrig somna ikväll och vi har nationella och allting imorgon.. Applåder till mig!

skor

Permalink Kategori: Shopping
Sitter och letar skor just nu. Ska köpa ett par röda converse men jag vill ha något mer, har vart jäkligt jobbigt att bara ha ett par skor.. Jag gillar bootsen i mitten men eftersom att jag betalar själv får vi se vad det blir.. Måste ha ett par vanliga "sneakers" som inte är converse också, det är väl den delen som är svårast.. Sitter och drömmer om ett par vit/silvriga men jag hittar inga snygga sådana tyvärr... Men jag ska leta vidare, har ni tips på skor som tror skulle passa mig så skicka en kommentar, via tankekraft eller något sådant. Kommentar är nog lättast haha xd Tack på förhand ;)

stillastående blogg

Permalink Kategori: Vardag
de två händelser som skett denna vecka som är värda att nämnas..:
+ nationellt prov idag! gick helt okej, tror jag :)

gymnasium

Permalink Kategori: Vardag
jag sökte idag när jag kom hem från skolan, få vi hoppas att jag kommer in, för annars vet jag seriöst inte vad jag gör!
för er som ser dåligt är då mitt första val natur (forskning och journalistik), andra val är natur (natur) och tredje är natur & samhällemed global profil.. Den sista kan dock komma och ändras då jag inte är säker på den linjen :) 

#sådjupså

Permalink Kategori: Vardag
hej på er!
dagen har gått riktigt långsamt, är fett rastlös och känner inte alls för att lugna ner mig, sova, gå till skolan imorgon och göra allt det där man måste göra ni vet.. Usch, pallar inte. Vill bara att vårterminen ska gå fort som fan nu så att man blir fri från alla måsten i  åtminstone 2 månader..! Men man vill ju så jäkla mycket haha, vill börja gymma, vill höja mina betyg, vill komma in på den linje jag vill, vill vara brun, vill ha sommar, vill ha kul, vill må awesome, vill vara fri, vill ha pojkvän, vill vara singel, vill ha pengar, vill jobba, vill plugga, vill vara snygg, villvillvill, hur länge ska jag fortsätta? Det vore rätt najs ifall man kunde snabbspola dessa perioder i livet, haha..
 
rapunzel’s mother is one of my all-time favorite Disney villains
I want to see the world…
haha trassel , bästa animerade filmen xd

Lolz

Permalink Kategori: Vardag


Jag & Erika

 

nydesignat!

klicka på bilderna för att komma till tjejernas bloggar! :D

musiktips

Permalink Kategori: Musik
har vart hemma ett tag nu, sitter och gör designer samt dricker läsk. Väldigt händelserikt, jag vet :3
Jag och Erika fotade lite innan idag, så ska redigera dom bilderna och lägga upp ikväll, ska även lägga upp bilderna på vad jag köpte.
Prepare (hur det nu stavas, förbered på engelska), for a bildbomb! :D
Min engelska är ju för underbar haha, känner att mitt B är lite oförtjänt ibland x)
AJAAA,
för att komma till rubriken, här är 4 bra låtar, och om ni lyssnar på den med zara larsson, visst liknar den/hon på Jusin Bieber & hans somebody to love haha?
 

Estocolmo

Permalink Kategori: Vardag
Jag var i stan med Erika efter skolan, vi åt på donken, köpte kläder och köpte kepsar/snapbacks. Vi ska fota allting imorgon i dagsljus så ni får för en gångs skull fina bilder haha :) Ikväll ska jag antagligen sova hos Erika och sedan imorgon gör jag något kul som ni får höra om då :)
Men nu ska vi återgå till att nörda mobilspel och sedan ska vi glo på film!
Hörs sen :)
så fina, så fina haha ;)

Outfit

Permalink Kategori: Vardag

Haha asrisig bild, ska se om jag kan ta ett par riktiga outfitbilder iallafall någon gång i livet xD
Men a,
Tjocktröja: H&M // Linne: Hina Tricot // Jeans: Dr. Denim // Skärp: Mammas Gamla // Uggs


RSS 2.0