Halloj, Malin här !

Permalink Kategori: Bloggrape
Tänkte börja med att hälsa från Stella, hon har det jättebra uppe i sälen och jag tror inte hon skyndar sig så mycket hem faktiskt ;)
Tänkte att jag kan droppa in här då jag lovade Stella att hålla igång här och jag passade på då jag väntar på att mitt tvd avsnitt ska komma igång ! Hoppas verkligen att Kol är med massor i detta avsnitt, skulle vara konstigt om han bara försvann då han precis har kommit till programmet igen.

Min fredag har varit ganska bra, gick 8-1, skrev bland annat ett förhör (min lärare var så dum och lämnade mig i ett rum fullt med studiematerial) som jag skrev rakt ur boken. Jag såg att det var fullt med finska & engelska böcker där så jag började söka efter svenska böcker, och gissa vad, jag hittade faktiskt våran svenska bok, så jag vet att jag har något rätt ialla fall ! (Jag kan verkligen inte grammatiken!!)
Efter skolan drog jag och mina vänner in till stan och fikade, köpte även en ny nyckelring då jag slet av min förra då jag vart förbannad på min moped.. Sen for jag hem en stund och sen vidare ut för att käka middag på stan med ett par andra vänner, sen drällde vi bara runt på stan tills min bror kom och hämtade mig !
Kan även ta å säga att mitt liv är upp och ner, så jag har kanske inte så mycket att blogga om här, så förvänta er inget stort av mig nu när Stella är borta xD
Åh, just de ! Jag har en jäkligt bra tendens att skriva en roman så fort jag kommer igång med bloggandet, allt bara kommer och såklart skriver jag ju ut det, men cred till den som orkade läsa allt och förhoppningsvis tyckte att min fredag lät som en intressant fredag :)
Imorgon ska jag antagligen ut till travbanan och hjälpa till i travstallet ! 
Ha det bra alla :D
Kan ge er en bild på underbara Nathaniel Buzolic som spelar Kol Mikaelson i serien The Vampire Diaries ! ↓Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0